Π.Ε.Πέλλας

Δωρεάν πετρέλαιο θέρμανσης σε σχολεία της Πέλλας

1.1kΠροβολές

Με πρωτοβουλία της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρας Τζάκρη φέτος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά χορηγήθηκε δωρεάν πετρέλαιο θέρμανσης σε σχολεία του Νομού Πέλλας από το Διεθνές Ίδρυμα «International Foundation for Greece» και τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε.».

Σήμερα (6-2-2019) παραδόθηκε πετρέλαιο θέρμανσης από το Ίδρυμα «International Foundation for Greece» και πιο συγκεκριμένα 1.000 λίτρα πετρελαίου θέρμανσης στο συγκρότημα πέντε (5) νηπιαγωγείων που  βρίσκεται πλησίον του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών και από 500 λίτρα πετρελαίου θέρμανσης στα δημοτικά σχολεία Αξού, Αγίου Αθανασίου, Ξιφιανής-Αλώρου και Εξαπλατάνου.

Με πρωτοβουλία επίσης της κ. Τζάκρη παραδόθηκαν ήδη από την εταιρεία «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε.», στο πλαίσιο της εταιρικής της ευθύνης, 1500 λίτρα πετρελαίου θέρμανσης σε καθένα από τα δημοτικά σχολεία Αθύρων, Αγίου Λουκά, Εσωβάλτων, Νησίου και 1ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών.

Η προμήθεια του πετρελαίου θέρμανσης στα παραπάνω σχολεία έγινε κατόπιν εκδήλωσης ενδιαφέροντος των διευθύνσεών τους.-

 

 

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.