Δ. ΣκύδραςΥγεία

Δωρεάν Drive Through test Covid στην Σκύδρα την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου

548Προβολές

Ο Δήμος Σκύδρας, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων για τη μείωση της εξάπλωσης του κορωνοϊού και τον περιορισμό των επιπτώσεών του, ανακοινώνει με την παρούσα ότι μετά από σχετικό του αίτημα και σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) θα πραγματοποιηθούν δωρεάν έλεγχοι εξέτασης σε δημότες για τη γρήγορη ανίχνευση κρουσμάτων του κορωνοϊού.

Οι ενδιαφερόμενοι θα προσέρχονται με το αυτοκίνητό τους και θα εξετάζονται χωρίς να χρειάζεται να βγουν από το αυτοκίνητο (drive through covid – 19 test). Η εξέταση θα γίνεται από κινητές ομάδες του Ε.Ο.Δ.Υ. στην οδό Παύλου Μελά (κεντρικός δρόμος λαϊκής Αγοράς) κι από τις δύο κατευθύνσεις, την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020, κατά τις ώρες από τις 10:00΄ έως τις 15:00΄.

Για την έγκριση της μετακίνησή τους οι δημότες μας θα πρέπει να στέλνουν μήνυμα  στον  αριθμό 13033 επιλέγοντας την περίπτωση 1. Το μόνο που θα χρειαστεί είναι η επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας και η δήλωση του Α.Μ.Κ.Α. και του τηλεφωνικού τους αριθμού. Σε κάθε αυτοκίνητο επιτρέπεται να επιβαίνει με τον οδηγό ένα άτομο ή εάν πρόκειται για οικογένεια επιτρέπεται η επιβίβαση μέχρι δύο ανήλικων παιδιών.  Για τη διευκόλυνση και για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων παρακαλούμε τους συμπολίτες μας ν΄ακολουθούν τις οδηγίες των αρμοδίων. Επισημαίνεται η υποχρέωση και η αναγκαιότητα της εφαρμογής των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας απ΄όλους.

Για διευκρινήσεις και πληροφορίες είναι στη διάθεση των ενδιαφερομένων η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Μαρία Γιακαμόζη: κιν.:6980414242, σταθερό: 2381351804  κι ο υπεύθυνος προϊστάμενος Αθανάσιος Λιάμπας:2381351851.

Επίσης, γίνεται γνωστό ότι την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020, στο χώρο μπροστά από το Δημαρχείο, θα πραγματοποιηθούν εξετάσεις ελέγχου κρουσμάτων κορωνοϊού στο προσωπικό του Δήμου Σκύδρας.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.