Δ.ΈδεσσαςΥγεία

Δωρεάν Drive Through test Covid-19 στην Έδεσσα την Τρίτη 12 Ιανουαρίου.

376Προβολές

Μετά από αίτημα και συνεννόηση του αρμοδίου Αντιδημάρχου κ. Κώστα Λαμπρόπουλου με τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΕΟΔΥ την Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2021 θα πραγματοποιηθούν στην Έδεσσα τεστ για τον κορωνοϊό με τη μέθοδο του ελέγχου από το αυτοκίνητο (Drive Through). Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα εγκατασταθεί έξω από το Κέντρο Υγείας Έδεσσας (πρώην ΙΚΑ) κατά τις ώρες 10:00 – 14:00 και θα πραγματοποιεί test μόνο σε επιβαίνοντες σε αυτοκίνητα ή μοτοσυκλέτες.

Τα test είναι προαιρετικά και για την πραγματοποίηση τους οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και να γνωρίζουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής τους Ασφάλισης (ΑΜΚΑ).

Ο Αντιδήμαρχος, κ. Κώστας Λαμπρόπουλος, δήλωσε σχετικά:

«Η πραγματοποίηση όσο το δυνατόν μεγαλύτερου αριθμού test για τον κορωνοϊό είναι σημαντική στην παρούσα φάση προκειμένου να εξαχθούν συμπεράσματα για το ιικό φορτίο στην περιοχή μας μετά τις γιορτές. Για το λόγο αυτό καλώ τους πολίτες να προσέλθουν στην διαδικασία, που είναι ασφαλής, γρήγορη και δωρεάν».

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.