Δ.Πέλλας

ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΙΤΗΣΗ ΣΤΑ ΚΔΑΠ της ΔΗΚΕΠΑΠ

721Προβολές

Η νέα χρονιά (2020-2021) δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών σχολικής ηλικίας ετοιμάζεται. Σύντομα ξεκινάει  η κατάθεση των αιτήσεων- ΕΓΓΡΑΦΩΝ και ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΩΝ των παιδιών στο ΚΔΑΠ μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών. Η νέα πρόσκληση της δράσης «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» –ΚΔΑΠ, αναμένεται. Φυσικά σε αυτή τη φάση δεν χρειάζεται να γνωστοποιείτε τους κωδικούς εφορίας σε τρίτα πρόσωπα, αλλά και είναι ψευδής κάθε υπόσχεση κράτησης θέσης εφόσον δεν έχουν δημοσιευτεί τα κριτήρια δικαιούχων.

Η ΔΗΚΕΠΑΠ και όλο το έμπειρο επιστημονικό προσωπικό των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών  θέλοντας να σας εξυπηρετήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο, ώστε κανένα παιδί να μη μείνει εκτός ΚΔΑΠ και να μπορούν όλα τα παιδιά του Δήμου μας να συμμετέχουν στη ΔΩΡΕΑΝ απογευματινή δημιουργική απασχόληση τη νέα χρονιά (Σεπτέμβριος 2020 – Ιούλιος 2021), σας υπενθυμίζουμε κάποια από τα σημαντικότερα σημεία των προσκλήσεων για τα οποία θα πρέπει να μεριμνήσετε άμεσα:
*Θα πρέπει το συντομότερο δυνατό να υποβάλετε τη φετινή ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ (οικ. έτους 2019).

*Όσες μητέρες δεν έχετε δική σας ασφάλιση (άμεσα ασφαλισμένες), θα πρέπει να βγάλετε ΚΑΡΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ. Αν έχετε ήδη, θα πρέπει να φροντίζετε για την ανανέωσή της.
*Είναι απαραίτητο να έχετε πρόσφατο ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ (όχι πέρα του εξαμήνου).
Σίγουρα θα πρέπει να έχετε από το λογιστή, τους δικούς σας κωδικούς TAXISNET.
Τέλος, θα πρέπει να γνωρίζετε το ΑΦΜ και το ΑΜΚΑ το δικό σας και να έχετε την ταυτότητά σας σε φωτοαντίγραφο, ενώ θα πρέπει να γνωρίζετε και τα ΑΜΚΑ των παιδιών και του συζύγου.

Σε  συνεργασία και με το προσωπικό του ΚΔΑΠΜΕΑ Γιαννιτσών ενημερώνεστε και για τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την φοίτηση των ατόμων με αναπηρία στο Κέντρο μας.

Αναμένουμε την επιστροφή των παιδιών μας  και  την σημαντική  λειτουργίας των ΚΔΑΠ μας. Γιατί ο πολύχρωμος κόσμος των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης είναι μοναδικός και γεμάτος παιχνίδι, κατασκευές, ζωγραφική, θέατρο, άθληση, καλλιτεχνικές δράσεις, εικαστική παιδεία, εκδρομές και φυσικά καλούς φίλους…..

Σας περιμένουμε για περισσότερες πληροφορίες κάθε απόγευμα στο:

ΚΔΑΠ Γιαννιτσών – Στράντζης 3 – 2382021313

ΚΔΑΠ Κρύας Βρύσης – Δωδεκανήσου 10 – 2382061226

ΚΔΑΠ Πέλλας – (κτίριο Παιδικού Σταθμού) Πέλλα – 2382031134

ΚΔΑΠ Αθύρων – (κτίριο Παιδικού Σταθμού) Άθυρα – 2391091030

Για το ΚΔΑΠΜΕΑ Γιαννιτσών από τις 08.00πμ – 15.00μμ – Κολοκοτρώνη 10 – 2382022999

 

 

Από το γραφείο τύπου

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.