Δ.ΑλμωπίαςΠολιτική

Δ. Σταμενίτης: 100.000 στο Δήμο Αλμωπίας

285Προβολές

Υπογράφηκε στις 18 Μαΐου 2022 από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Πέτσα η απόφαση για τη χρηματοδότηση των ΟΤΑ της χώρας στο πλαίσιο της Πράξης [Επιχορήγηση των ΟΤΑ για «Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από Θεομηνίες στους ΟΤΑ α ́ και β ́ βαθμού της Χώρας»], σύμφωνα με την οποία χορηγούνται 100.000 ευρώ στο Δήμο Αλμωπίας που επλήγη από ισχυρούς ανέμους τον περασμένο Φεβρουάριο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ Διονύσης Σταμενίτης είχε πραγματοποιήσει σειρά επαφών με τα αρμόδια κυβερνητικά στελέχη και συγκεκριμένα με τον  Υφυπουργό παρά των Πρωθυπουργό, αρμόδιο για φυσικές καταστροφές, κ. Τριαντόπουλο και με το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Σταυριανουδάκη ενώ είχε ενημερώσει σχετικά με κατάθεση επιστολών τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Πέτσα (σχετικό δελτίο τύπου: https://stamenitis.gr/24022022/).

Αναφορικά με τη σημερινή εξέλιξη ο Βουλευτής κ. Σταμενίτης δήλωσε: «Το Υπουργείο Εσωτερικών, με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού κ. Πέτσα προχωράει στην οικονομική ενίσχυση των Δήμων που υπέστησαν ζημιές από φυσικές καταστροφές αποδεικνύοντας ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με συνέπεια και σχέδιο βρίσκεται δίπλα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και κατ’ επέκταση στους πολίτες. Ο Δήμος Αλμωπίας ενισχύεται προκειμένου να αντιμετωπίσει τις ζημιές που προκλήθηκαν από τους ισχυρούς ανέμους της 8ης Φεβρουαρίου και αυτό είναι κάτι που μας προκαλεί ικανο

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.