Δ.ΈδεσσαςΕκπαίδευση

Εγγραφή παιδιών στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς

308Προβολές

Η Διοίκηση του ΝΠΔΔ «ΕΥ ΖΗΝ» Δήμου  Έδεσσας ενημερώνει τους γονείς που επιθυμούν να εγγράψουν το τέκνο τους στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς Έδεσσας, πως οι αιτήσεις για συμμετοχή τους στο πρόγραμμα «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση (πρώην “Εναρμόνιση”)», σχολικού έτους 2022-2023, θα υποβάλλονται μόνο  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στην εφαρμογή www.eetaa.gr με κωδικούς TAXIS του/της αιτούντος/αιτούσας. Ο έτερος σύζυγος οφείλει να συναινέσει στην αίτηση.

Οι οδηγίες συμπλήρωσης της αίτησης έχουν αναρτηθεί στην ανωτέρω ιστοσελίδα.

Δικαίωμα υποβολής: από 2 Αυγούστου έως  12 Αυγούστου  και ώρα 23:59.

Οι αιτούντες θα μπορούν να δουν το οριστικό αποτέλεσμα της αίτησής τους στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ: www.eetaa.gr, στις 23/8/2022.

Οι αιτούντες γονείς/κηδεμόνες των  επιλεγέντων ωφελούμενων νηπίων οφείλουν να ακολουθήσουν τα βήματα του αρ 8. της πρόσκλησης με αρ.πρωτ.10945/2-8-2022 προκειμένου να γίνει η εγγραφή   του τέκνου τους στην δομή που επιθυμούν.

 

Για περαιτέρω πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία διοίκησης του «ΕΥ ΖΗΝ» Δήμου Έδεσσας και στο τηλέφωνο 2381024074.

Ενημερώνουμε επίσης πως η ΕΕΤΑΑ λειτουργεί τηλεφωνικό κέντρο στο 210-5214600 και E-mail: helpdeskchildhood@eetaa.gr για την εξυπηρέτηση των αιτούντων και των φορέων.

 

Εκ της Διοικήσεως

Ο Πρόεδρος ΔΣ

 

Γιώγας Δημήτριος

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.