Δ.Έδεσσας

Εγκαίνια Έκθεσης Ορυκτών

1kΠροβολές

Ο Δήμος Έδεσσας και η ΔΗΚΕΔΕ σας προσκαλούν στα εγκαίνια της Έκθεσης Ορυκτών που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 12:00. Η Έκθεση Ορυκτών στεγάζεται στο ισόγειο του Μύλου του Νερού (παλιό σησαμοτριβείο Αρδίτσογλου).

Η έκθεση αποτελεί χρησιδάνειο του Δρ. Χάρη Φουνταλή στο Δήμο Έδεσσας και λειτουργεί στο πλαίσιο του δικτύου των επισκέψιμων μύλων, που έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια. Στην έκθεση παρουσιάζονται περισσότερα από 250 ορυκτά από όλο τον κόσμο, ενώ ο επισκέπτης εκτός από τη γνωριμία του με τον κόσμο των ορυκτών, ενημερώνεται για τους Καταρράκτες, το Λόγγο, το σπήλαιο τραβερτίνη και τη γεωλογική ιστορία της Έδεσσας.

Όλοι οι επισκέψιμοι μύλοι θα έχουν ελεύθερη είσοδο για το κοινό από 11:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ. την ημέρα των εγκαινίων της Έκθεσης Ορυκτών.

Η περιοχή των Μύλων αναβαθμίζεται και συμβάλει σημαντικά στη βελτίωση του τουριστικού προϊόντος της πόλης μας.

 

Γραφείο Τύπου

Δήμου Έδεσσας

 

Το video που παρουσιάζεται στην έκθεση μπορείτε να το βρείτε στο κανάλι του Δήμου Έδεσσας στο YouTube και συγκεκριμένα στη διεύθυνση: https://www.youtube.com/watch?v=UZcV0krguJc.

 

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.