Πολιτική

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου

1.2kΠροβολές

Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Γρηγόρη Στάμκου

Με μία μεγαλειώδη συγκέντρωση φίλων και υποστηρικτών δημοτών της Πέλλας πραγματοποιήθηκαν  χθες το βράδυ τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού Πέλλα Μαζί Συνεχίζουμε.

“ Δεν κοιτάμε πίσω. Μαζί γράφουμε ιστορία”, είπε στην ομιλία του ο δήμαρχος Πέλλας και επικεφαλής του συνδυασμού Γρηγόρης Στάμκος. Ο κ. Στάμκος αναφέρθηκε εκτενώς στα έργα που έγιναν στη θητεία του και κυρίως στο οικονομικό νοικοκύρεμα του Δήμου. “Τα εκατομμύρια δεν είναι παιχνίδια. Δεν είναι μόνο τα νούμερα που χρωστούσαν και πληρώθηκαν, είναι και οι διαδικασίες που μπήκαν και που πλέον δεν επιτρέπουν μαύρα κονδύλια και αυθαιρεσίες σε κανέναν”.

Ο κ. Στάμκος μίλησε για τα έργα υποδομής που γίνονται σε όλο το Δήμο, για τη δημιουργία Πράσινου Σημείου, για την υποστήριξη των δράσεων αλληλεγγύης και για το στρατηγικό σχέδιο τουριστικής ανάπτυξης. “Κάνουμε έργα που δεν έγιναν εδώ και δεκαετίες. Τότε που οι άρχοντες του τόπου είχαν λεφτά με ουρά, αλλά νοιάζονταν για τη βιτρίνα”, είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Στάμκος ζήτησε από τους δημότες μία μεγάλη, καθαρή νίκη, που θα σημαίνει ισχυρή πλειοψηφία στο Δήμο. “Δε μας φτάνει η πλειοψηφία, δεν έχει νόημα που είμαστε μπροστά και στην αγάπη του κόσμου και στις δημοσκοπήσεις. Δεν μας φτάνει που το άθροισμά των δύο διεκδικητών μας δεν φτάνει τη δική μας δύναμη. Λέμε όχι σε αοριστίες, πειραματισμούς και προσωπικές φιλοδοξίες”, είπε κλείνοντας την ομιλία του.

 

 

Ακολουθούν τα βασικά σημεία της ομιλίας του Γρηγόρη  Στάμκου

Εσείς θα γράψετε ιστορία! Και μαζί σας η θέληση ενός ολόκληρου δήμου να συνεχίσει να κτίζει το μέλλον του. Να προχωράει μπροστά, να μην κοιτάει πίσω!

Ναι, αγαπητοί μου συνδημότες και συνδημότισσες, αυτή τη θέληση εκφράζουμε εμείς στη Πέλλα Μαζί. Συνεχίζουμε για να την κάνουμε πραγματικότητα, βήμα-βήμα, όπως κάναμε μέχρι τώρα. Και θα συνεχίσουμε μαζί, φίλοι μου καλοί, για ολόκληρο τον δήμο, για όλους μας τους συνδημότες, για τους νέους μας, για τους γέροντές μας, για τα παιδιά και τα εγγόνια μας.

Σας λέω και το εννοώ ότι δουλεύουμε για όλο το δήμο, για όλους μας τους δημότες. Δεν αγαπάμε τις συγκρούσεις, δεν μας αρέσουν οι μεγαλοστομίες αλλά, προεκλογική περίοδος είναι, θα υπάρξουν και υπερβολές, υπήρξαν δυστυχώς και μερικά ψέμματα και πρέπει να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.

Θα ξεκινήσω με το νοικοκύρεμα του δήμου για το οποίο έχει γίνει πολύς λόγος.

Εμείς λέμε ζήτω που έγινε επιτέλους, οι άλλοι λένε «σιγά το πράγμα»! Σε τί συμφωνούμε όλοι; Σε τι συμφωνεί μέχρι και ο χειρότερος πολέμιος του Στάμκου και της δημοτικής μας αρχής; Ότι έγινε, πάει και τελείωσε! Γιατί θέλουν να ξεμπερδέψουν μ’αυτό, φίλες και φίλοι, γιατί θέλουν νομίζετε να το αφήσουν πίσω τους;  Γιατί πονάει! Γιατί δεν είναι μόνο τα νούμερα που χρωστούσαν και πληρώθηκαν, είναι και οι διαδικασίες που μπήκαν και που πλέον δεν επιτρέπουν μαύρα κονδύλια και αυθαιρεσίες σε κανέναν!

Κι επειδή ακούγονται μερικά αναίσχυντα ψέματα, θα βάλω τα πράγματα στη θέση τους πριν μπω στην ουσία του θέματος. Το 2010 ο ενιαίος δήμος Πέλλας κληρονόμησε τεράστια χρέη. Ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής σε πανελλήνιο επίπεδο και η βοήθεια της πολιτείας ήταν αντικειμενικά μικρή. Με απλά νούμερα: Για πάνω από 25 εκατ. ευρώ οφειλές, το υπουργείο εσωτερικών πρόσφερε 14 εκατ..

Και επειδή για μένα τα εκατομμύρια δεν είναι παιχνίδια, κυρίως όταν εκπροσωπώ μια ολόκληρη κοινωνία, αποφάσισα να τα πληρώσω και να κρατήσω το δήμο ζωντανό. Με τεράστια προσπάθεια τα καταφέραμε. Από την πρώτη κιόλας θητεία μου, μπήκαν όλα σε πρόγραμμα και αποπληρώνονται.

Και μη νομίσετε ότι αυτά γίνονται σε 3-4 χρόνια! Όχι, φίλες και φίλοι, ο δήμος μας πέρσι και πρόπερσι πλήρωσε 1,5 εκατ.ευρώ για οφειλές της ύδρευσης προ του 2010. Το καταλαβαίνετε; Για χρέη των προηγούμενων διοικήσεων των τότε καποδιστριακών δήμων!

Και πληρώνει με πρόγραμμα και μέχρι κεραίας, γιατί αυτό είναι το δίκαιο για τους ιδιώτες, για τους πολίτες, δηλαδή, που πρόσφεραν έργο, που είχαν ακόμα και τους ανθρώπους τους απλήρωτους, με το δήμο να τους οφείλει.

Αυτά είναι αδιαπραγμάτευτα για μας και θέλω να πείτε στους κουτοπόνηρους που ρίχνουν το δηλητήριό τους, να τους πείτε ότι είναι όλα διάφανα, στη διάθεση όλων των δημοτών. Όποιον σας λέει διαφορετικά, στείλτε τον στο δήμο, στο διαδίκτυο, να δει τα στοιχεία και ζητείστε του να αναγνωρίσει το λάθος ή το ψέμα του. Αλλιώς είναι συκοφάντης και εξυπηρετεί περίεργα συμφέροντα!

Αυτό όμως που με κάνει να αναρωτιέμαι ακόμα και για τη νοημοσύνη των επικριτών μου, είναι γιατί δεν μας λένε που θα διέθεταν αυτά τα χρήματα αν αποφάσιζαν να μην τα πληρώσουν στους δικαιούχους τους; Δεν μας λένε τι θα τα έκαναν, ποιές θα ήταν ή θα είναι οι προτεραιότητές τους;

Θα τα έκαναν κράσπεδα και παιδικές χαρές; Θα τα έκαναν διαφήμιση και φεστιβάλ; Θα τα έδιναν στην Περιφέρεια για να κάνει δρόμους; Τί θα τα έκαναν;

Θέλω να ακούσω ένα πρόγραμμα, μια πραγματική κριτική των προτεραιοτήτων που εμείς βάλαμε ως δημοτική αρχή.

Θέλω να ακούσω «Στάμκο, κακώς τα έβαλες εκεί, έπρεπε να τα βάλεις εκεί!, Κακώς πλήρωσες τώρα, έπρεπε να χρωστάς αλλά να κάνεις εκείνο εκεί που χρειαζόμαστε» Αυτά θέλω να ακούσω. Και δεν ισχυρίζομαι ότι είμαι παντογνώστης, ακούω, είμαι ο πρώτος που ακούει στο δημοτικό συμβούλιο, Που ήταν οι επικριτές μου με μια άλλη πρόταση, με μια άλλη ιδέα; Πουθενά!

Να σας πω γιατί, και να το πείτε σε όλους, ακόμα και στους συμπαθούντες των ανταγωνιστών μας στο δήμο: γιατί αυτή η κριτική  είναι δύσκολη, θέλει μελέτη, θέλει εποικοδομητικό πνεύμα. Γιατί είναι πολύ πιο εύκολο να μηδενίζεις. Να ξέρετε όμως, αγαπητοί μου συνδημότες, ότι στο δήμο συμβαίνει ότι και στα σπίτια μας: είναι άλλο να είσαι νοικοκύρης και να κάνεις τα βήματα που πρέπει και μπορείς, και άλλο να κάνεις φιγούρα με υποσχέσεις και μεγάλα λόγια. Όποιος είναι έξω απ’το χορό πολλά τραγούδια ξέρει.

Εγώ θα σας πω ότι έχει δίκιο όποιος παραπονιέται που βρίσκει ακόμα καμμένες λάμπες που δεν αλλάζουν αμέσως ή για το φρεάτιο ή το κράσπεδο που δεν έχει διορθωθεί. …. Ελάτε όμως τώρα να πάμε μαζί στο δήμο για να δούμε τη μελέτη για τους λαμπτήρες LED που έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και μικρή κατανάλωση. ….

Ελάτε να πάμε στο πράσινο, όπου με 7 μόνο κηπουρούς για 39 οικιστικά σύνολα, και τα πάρκα μας ποτίζονται και τα παγκάκια μας συντηρούνται… να σας πω και το νέο μας απόκτημα -ξέρετε τη μανία που έχω με τις λεπτομέρειες- είναι ένα μηχάνημα σύνθλιψης κορμών σε δενδροδόχους που θα μας επιτρέπει να φυτεύουμε νέα δένδρα χωρίς πολλά εργατικά!!

 Και μιας και μιλάμε για υποδομές, συντηρήσεις και υπηρεσίες του δήμου, θέλω να σας θυμίσω τί είχα πει στην προεκλογική καμπάνια το 2014.

Είχα απέναντί μου τότε τον κύριο Παπανικολάου και τον κύριο Καστερίδη και τους είχα πει «να παρακαλάτε, κύριοι να εκλεγώ για να έχετε τα επόμενα χρόνια ένα δήμο της προκοπής να ζείτε εσείς και οι αγαπημένοι σας άνθρωποι». Κάποιοι από σας ίσως το θυμούνται, το βέβαιο πάντως είναι ότι ο ένας από τους δύο που απέμεινε να προσπαθεί, το έχει βαθειά χαραγμένο στο μυαλό του. Και καλά κάνει να το σκέφτεται μέρα-νύχτα μήπως και μετανιώσει που έλαμψε δια της απουσίας του όλα αυτά τα χρόνια, που έμεινε στην άρνηση αντί να συμβάλει ακόμα και με την κριτική του και τις προτάσεις του στο δημοτικό μας συμβούλιο.

Πρέπει να μάθει και εκείνος όπως και οι υπόλοιποι συνάδελφοι ανθυποψήφιοι ότι ο δήμος είναι καθημερινή δουλειά και πρόγραμμα, όχι αστεία. Ότι για να έχουμε όλους μας τους παιδικούς σταθμούς ανακαινισμένους και για να προσφέρουν υψηλό επίπεδο υπηρεσιών χρειάζεται προσπάθεια, δεν είναι μερικές εντολές της ηγεσίας προς τις υπηρεσίες. Ότι για να λειτουργήσει για πρώτη φορά στην περιοχή μας βρεφικός σταθμός, ή δομή για τα παιδιά με αναπηρία και για τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο, χρειάζεται προσπάθεια όχι ευχολόγια. Ότι για να κάνουμε μετρήσεις σακχάρου, τεστ Αλτσχάιμερ αλλά και χορό και πληροφορική στα ΚΑΠΗ μας, χρειάζεται αφοσίωση και δουλειά, δεν φτάνουν οι εξαγγελίες.

 

Πρέπει να μάθουν ότι ο δήμος μας είναι ο μόνος που διαχειρίζεται το ΧΥΤΑ του, ότι έχει πάντα 12 απορριμματοφόρα σε δράση και 4 εφεδρικά, ότι έχει ένα κάδο ανά 14 κατοίκους και συντηρεί τους 6 χιλιάδες πράσινους και μπλε κάδους μόνος του χωρίς να πληρώνει τρίτους, ότι η ανακύκλωση ανεβαίνει συνεχώς 10% το χρόνο, ότι βελτιώνει μήνα με το μήνα το πρόγραμμα και την αποτελεσματικότητα της καθαριότητας…

Πρέπει να τα μάθουν, αγαπητοί φίλοι και φίλες, γιατί έτσι είναι ο δήμος, δεν είναι λόγια… και κυρίως δεν είναι οι κορδέλες και τα εγκαίνια έργων φιγούρας. Θα ήθελα, μάλιστα, μιας και λέγαμε για καθαριότητα και για ανακύκλωση, να τους καλέσω στα εγκαίνια του Πράσινου Σημείου στα Γιαννιτσά, δηλαδή, εκεί που ο δήμος μας παίρνει την πρωτοπορία στην ανακύκλωση-επανάχρηση ανάμεσα στους 38 δήμους της Περιφέρειας.

Να έρθουν να δουν ότι όταν τους έλεγα να μας εμπιστευθούν ακόμα και τα ίδια τους τα σπίτια το εννοούσα και το έκανα πράξη.

Αλλά να έρθουν ενημερωμένοι! Να ανοίξουν την ιστοσελίδα μας και να διαβάσουν ένα-ένα τα έργα ουσίας και δίπλα στο καθένα τα χρήματα που δαπανήθηκαν ευρώ προς ευρώ. Να τα διπλοτσεκάρουν στη διαύγεια και στο δήμο. Και μετά να αναρωτηθούν ήσυχα-ήσυχα το βράδυ στο σπίτι τους «θα τα έκανα εγώ όλα αυτά;», «θα κατάφερνα να εξοικονομήσω και να επενδύσω από τα λεφτά του δήμου, χωρίς καμιά συγχρηματοδότηση, 20 εκατομμύρια, «ή θά’πρεπε να είμαι κλεισμένος, όχι στο ωραίο μου σπίτι αλλά στο γραφείο και στις υπηρεσίες του δήμου, 15 ώρες την ημέρα 360 μέρες το χρόνο;”

…Να σας πω την αλήθεια, τώρα που τα είπα, μέχρι κι εμένα μου φαίνονται δύσκολα!!!…

Αλλά ξέρετε τι με δυναμώνει, τι με κάνει να πεισμώνω και να επιμένω; Η δική σας εμπιστοσύνη, η αγάπη σας, ο σεβασμός που δείχνετε στη δουλειά μας, η αναγνώριση των προσπαθειών και της δημοτικής αρχής και των δημοτικών μας υπαλλήλων… Εσείς, φίλες και φίλοι, με κάνετε να επιμένω, μας κάνετε όλους να πολλαπλασιάζουμε τις προσπάθειές μας και να προχωράμε μπροστά.

Θα σας ευχαριστώ πάντα γι αυτήν την υποστήριξη. Σας ευχαριστώ πολύ!

Θα μου πείτε ότι ο δήμος δεν μόνο οι υποδομές και θα σας πω ότι έχετε δίκιο. Ο δήμος είναι η ψυχή της κοινωνίας. Τώρα, βέβαια, κάποιοι μπερδεύουν την ψυχή της κοινωνίας με το χτύπημα της πλάτης και το ουζάκι στο καφενείο, νομίζουν ότι αρκεί ο δήμαρχος να κάνει δημόσιες σχέσεις και το κάναμε το ψυχικό για την κοινωνία. Λάθος, κυρίες και κύριοι! Κοινωνική πολιτική στο δήμο σημαίνει αυτό ακριβώς που κάνουμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε, τεκμηριωμένα, σωστά και με πρόγραμμα:

Σημαίνει υποστήριξη όλων των δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης -από το 2011 συγκεντρώνουμε ανελλιπώς τρόφιμα, σημαίνει διεκπεραίωση όλων των διαδικασιών απόδοσης των προνοιακών επιδομάτων, σημαίνει κέντρο κοινότητας με υποστήριξη, ενημέρωση για επιδόματα, κοινωνικούς λειτουργούς και ψυχολόγο, σημαίνει βοήθεια στους συνδημότες που έχουν προβλήματα  ηλεκτροδότησης, με εκατοντάδες ωφελούμενους σε καθημερινή βάση… αυτά τα πράγματα σημαίνει η κοινωνική πολιτική, όχι θεωρίες και αόριστες υποσχέσεις!

Και δεν έχει τέλος, φίλοι και φίλοι, η φροντίδα. Να σας δώσω ένα παράδειγμα: σε όλες τις αναπλάσεις που κάναμε στη θητεία μας, παντού υπάρχει πρόσβαση για τους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες, αλλά δεν έχουμε λύσει το πρόβλημα της συνδεσιμότητας, είμαστε μακριά ακόμα… θα το κάνουμε όμως με χρηματοδότηση από τον Φιλόδημο. Όπως θα κάνουμε και το γηροκομείο που οραματίζομαι ή το οργανωμένο parking που χρειαζόμαστε… αλλά προσέξτε  οι προτεραιότητές μας συνεχίζουν να είναι τα μεγάλα έργα υποδομής, όπως τα αποχετευτικά έργα που κάνουμε και που δεν έγιναν εδώ και δεκαετίες, τότε που οι άρχοντες του τόπου είχαν λεφτά με ουρά αλλά νοιάζονταν για τη βιτρίνα.

Είπα βιτρίνα και πάει ο νους μου στον τουρισμό μας… θα σας πω δυό λόγια και σας παρακαλώ να τα προσέξετε… έτσι θα καταλάβετε τη διαφορά της ουσίας από την καραμέλα που αναμασούν όλοι όσοι προσπαθούν να μας πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Πρώτα απ’όλα τι τουρισμό θέλουμε. Στην περιοχή μας έρχεται κυρίως οδικός τουρισμός και ημερήσιες εκδρομές από την Θεσσαλονίκη. Ποιό είναι το πρόβλημα; Ότι δεν αφήνουν λεφτά, κυρίες και κύριοι! Τί θέλουμε εμείς; Θέλουμε ποιοτικούς επισκέπτες που μπορούν να δαπανήσουν προς όφελος των επιχειρήσεων της περιοχής μας. Απλά πράγματα. Να σας το δώσω με νούμερα για να το καταλάβει και ένα δεκάχρονο παιδί. Οι επισκέπτες μας από τις γειτονικές χώρες ξοδεύουν στη χώρα μας 105 ευρώ ανά επίσκεψη ενώ οι Γερμανοί ή οι Γάλλοι 550 ευρώ. Δεν είναι φανερό ποιούς προτιμάμε εδώ;

Να το πω κι αλλιώς: η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (που έχει Θεσσαλονίκη, έχει  Χαλκιδική, έχει και τα λαμπρά μνημείων των Μακεδόνων), μαζεύει το ένα τέταρτο σχεδόν των επισκεπτών της χώρας, 7.3 εκατ., αλλά μόλις το 13% των εθνικών εισπράξεων. Η Κρήτη, για να καταλάβετε, υποδέχεται το ένα πέμπτο των επισκέψεων αλλά κερδίζει το 23% των συνολικών εισόδων από τον τουρισμό της Ελλάδας. Τί σημαίνει αυτό, φίλες και φίλοι; Ότι στον τουρισμό για να κερδίσεις, θέλεις σωστή στρατηγική και πρόγραμμα.

Τί κάνουμε εμείς τώρα. Στην πρώτη μας θητεία σχεδιάσαμε και αρχίσαμε να υλοποιούμε τη βελτίωση των υποδομών. Στη δεύτερη θητεία δώσαμε ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στις υποδομές και ετοιμάσαμε την προμελέτη του τουριστικού branding της Πέλλας. Έτσι ολοκληρώθηκε η μελέτη τουριστικής διαδρομής Πέλλας, η ανάπλαση οδού Λεφάκη για το μουσείο, το Κέντρο επισκεπτών στην Πέλλα, το Μαυσωλείο του Εβρενός, η αναστύλωση του Τουρμπέ, το άνοιγμα του Πύργου του Ρολογιού, η σήμανση των μνημείων και η ψηφιακή ξενάγηση, τα αναλόγια και ο τουριστικός χάρτης, και τόσα άλλα, ουσιαστικά για τον επισκέπτη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, πριν ακόμα προχωρήσουμε σε πρόγραμμα επικοινωνίας του τόπου, έχουν διπλασιαστεί από το 2010 μέχρι σήμερα οι διανυκτερεύσεις αλλοδαπών και έχουν τετραπλασιαστεί οι επισκέψεις στα μουσεία μας! Για να έχετε ένα μέτρο, στο ίδιο διάστημα, στην Πιερία το μουσείο έμεινε στάσιμο ενώ στη Βεργίνα το μουσείο διπλασίασε μόλις της επισκέψεις του!

Και εμείς δεν έχουμε ξεκινήσει ακόμα! Στην επόμενη θητεία μας είναι δρομολογημένο το στρατηγικό branding  προορισμού σε συντονισμό με την Περιφέρεια, αλλά και τους επιστήμονες και τους επαγγελματίες του τουρισμού. Θέλει δουλειά, φίλες και φίλοι, όχι λόγια και εμφανίσεις στην τηλεόραση!

Αυτή είναι η διαφορά μας, αγαπητοί μου συνδημότες και συνδημότισσες, αυτή είναι η μεγάλη μας διαφορά από τους διεκδικητές της δημαρχίας. Εμείς δεν τάζουμε, δεν λέμε ότι είμαστε μάγοι, αλλά δουλεύουμε, προγραμματίζουμε και δημιουργούμε. Χωρίς δανεικά, χωρίς φανφάρες, χωρίς μεγάλα λόγια.

Γι αυτό πιστεύω ακράδαντα ότι οι δημότες σε κάθε οικισμό, σε κάθε συνοικία, σε κάθε γωνιά αυτού του τόπου θα μας ξαναψηφίσουν. Για να συνεχίσουμε, ήσυχα και καλά, να κάνουμε αυτό που πρέπει για τον τόπο μας.

Θα μας ξαναψηφίσουν, θα μας ξαναστείλετε στο δημαρχείο, γιατί είμαστε η μόνη δημοτική παράταξη που εγγυόμαστε στην πράξη ότι δουλεύουμε ακούραστα για κάνουμε κάθε μέρα και καλύτερη τη ζωή σ’αυτόν το δήμο, χωρίς να υποθηκεύουμε το μέλλον των παιδιών μας!

 Και μιας και μιλάμε για την επόμενη δημοτική αρχή στα πολύ κρίσιμα χρόνια που έρχονται, θα ήθελα να σας ζητήσω το κάτι παραπάνω, θα ήθελα να κυνηγήσουμε μαζί τον πιο ψηλό στόχο,

όχι απλώς τη νίκη σ’αυτές τις εκλογές,  αλλά μια μεγάλη νίκη, μια ισχυρή πλειοψηφία στο δήμο.

Στο χέρι μας είναι, φίλες και φίλοι!

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε τις επόμενες μέρες είναι να συζητήσουμε με τους γείτονες, τους συναδέλφους μας, τους φίλους και τους συγγενείς μας παντού, απ’άκρη σ’άκρη στο δήμο μας.

Θέλω να τους πείτε ότι εδώ δεν ψηφίζουμε ένα πρόσωπο, δεν είναι ο Στάμκος μόνο απέναντι στον Καστερίδη ή τον Θεοδωρίδη, τον Θόδωρο ή τον Ηλία!

Είναι ένα δημοτικό πρόγραμμα ανάπτυξης, είναι ένα νοικοκυριό που προκόβει απέναντι σε αοριστίες, πειραματισμούς και προσωπικές φιλοδοξίες. Και δεν είναι απλά τα πράγματα, φίλες και φίλοι, όσοι από εσάς σκέφτεστε ότι «εντάξει ας βγει ο Στάμκος, ας βάλουμε και κανένα άλλο στο δημοτικό συμβούλιο»…

Με τον Κλεισθένη, το ψευτοαναλογικό σύστημα που επέβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ εκ του πονηρού για να διαλύσει ότι πέτυχαν τα προηγούμενα συστήματα για την ενδυνάμωση της αυτοδιοίκησης, κινδυνεύουμε να ακυρώσουμε την ίδια την αποτελεσματικότητα του δήμου.

Να σας το εξηγήσω με δυό λόγια που πρέπει να σκέφτεται ο κάθε δημότης, ο κάθε πολιτικά σκεπτόμενος άνθρωπος του δήμου μας: Αν δεν έχουμε ισχυρή δημοτική αρχή, αν εξαρτιόμαστε από ευκαιριακές και αθέμιτες πολλές φορές συναλλαγές στη διοίκηση του δήμου, ο δήμος δεν θα μπορέσει να μελετήσει και να εντάξει έργα σε χρηματοδοτήσεις, να φέρει χρήματα και έργο στον τόπο. Θα κάνουμε το δημοτικό συμβούλιο πεδίο προσωπικών καυγάδων και ενδεχομένως προπονητήριο για άλλες πολιτικές καριέρες, αλλά δουλειά για τον τόπο δεν θα γίνει.

Σας το λέω από σήμερα!

Μόνο με μια ισχυρή δημοτική πλειοψηφία θα πάμε μπροστά,  μόνον έτσι θα ακυρώσουμε στην πράξη τα σχέδια της πρώτης φοράς Αριστεράς να τινάξει στον αέρα την αυτοδιοίκηση τώρα που καταλαβαίνει ότι χάνει.

Καλώ τους πάντες, ακόμα κι εκείνους που συμπαθούν τους αντιπάλους μου, σας καλώ να ξεπεράσετε το προσωπικό και να συστρατευτείτε όλοι σε ένα κοινό πρόγραμμα και σε μια ισχυρή διοίκηση.

Δεν μας φτάνει η πλειοψηφία, δεν έχει νόημα που είμαστε μπροστά και στην αγάπη του κόσμου και στις δημοσκοπήσεις. Δεν μας φτάνει που είμαστε μπροστά και στα τοπικά. Δεν μας φτάνει που το άθροισμά των δύο διεκδικητών μας δεν φτάνει τη δική μας δύναμη.

Δεν μου φτάνει να εκλεγώ δήμαρχος και πάλι αλλά να μην μπορώ να κάνω έργο.

Θέλουμε ισχυρή πλειοψηφία, θέλουμε ισχυρή διοίκηση, θέλουμε ισχυρό δήμο Πέλλας!

Αυτό είναι το ουσιαστικό μήνυμα αυτής της μεγαλειώδους συγκέντρωσης!

Πάμε για νίκη του δήμου μαζί με τη νίκη της παράταξης.

Πάμε για τη συνέχεια του πιο ουσιαστικού και αποτελεσματικού δημοτικού προγράμματος που γνώρισε ποτέ αυτός ο τόπος,

Πάμε να κάνουμε την αρχαία πρωτεύουσα των Μακεδόνων, πρότυπο ευρωπαϊκό δήμο, αυτό είναι το σημερινό χρέος των απογόνων του Μεγαλέξανδρου,

Πάμε να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη, όλων μας τη ζωή καλύτερη, όχι μόνο των φίλων μας, όχι μόνο του τόπου της καταγωγής μας, αλλά όλων των δημοτών, με δικαιοσύνη και ισότητα. Γιατί μόνο έτσι θα πάμε μπροστά, με δικαιοσύνη και ισότητα. Με κοινή προσπάθεια, με πρόγραμμα και με πολύ δουλειά.

Κυρίες και κύριοι, συνδημότες και συνδημότισσες στα Γιαννιτσά, στην Κρύα Βρύση, στον Μέγα Αλέξανδρο, στον Κύρρο, στην Πέλλα, αυτή είναι η υπόσχεσή μου, αυτή είναι η δέσμευσή μου τώρα που ζητώ και πάλι την εμπιστοσύνη σας: πολύ και τίμια δουλειά, με σύστημα, με νοικοκυροσύνη και με μοναδικό σκοπό να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη! Αυτό είμαι σαν άνθρωπος, αυτός είμαι ως δήμαρχος. Δίνω όλη μου την ψυχή  γι αυτό. Και δεν έχω σκοπό να σταματήσω τώρα που βάλαμε τα πράγματα σε μια σειρά.

Μπροστά μας έχουμε ένα λαμπρό μέλλον.  Να είμαστε ενωμένοι, να είμαστε δυνατοί και θα νικήσουμε, θα νικήσουμε για όλους, θα νικήσουμε γι αυτόν τον περήφανο τόπο, θα νικήσουμε για μας και για τα παιδιά μας!

Θέλω να ευχαριστήσω αυτούς τους κορυφαίους ανθρώπους που πλαισίωσαν τον συνδυασμό μας, τους υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς μας συμβούλους. Ένα μεγάλο χειροκρότημα για τους υποψηφίους μας! Είναι όλοι άξιοι, είναι άνθρωποι του έργου και της ουσίας, είναι όλοι υποδείγματα τιμιότητας και κοινωνικής προσφοράς.

Στη μεγάλη τους πλειονότητα είναι νέοι, νέοι στην ηλικία, νέοι στην καρδιά, νέοι στην αυτοδιοίκηση. Ζητάνε την προτίμηση και την εμπιστοσύνη σας για να προσφέρουν. Το ξέρουν ότι εδώ βρίσκονται μόνο για να προσφέρουν. Θέλω να σας τους συστήσω ένα-ένα, να τους καλέσω κοντά μου να δώσουμε μαζί την υπόσχεση της νίκης!

Δώστε τους τη δύναμη να προχωρήσουν,  κάντε τους την τιμή να τους εκλέξετε, ψηφίστε τους ως προσωπικότητες και ως υποψηφίους της παράταξής μας.

Πέλλα Μαζί, φίλες και φίλοι, Μαζί συνεχίζουμε!

Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που είστε σήμερα εδώ, όλους εσάς που δίνετε με τον καλό σας λόγο, με τη θετική σας σκέψη και με την αγάπη σας για το δήμο αυτόν τον ωραίο αγώνα των δημοτικών εκλογών. Είστε η δύναμη αυτού του τόπου, είστε η δύναμή μας..

Και είστε μια μεγάλη δύναμη!

Μια επιβλητική δύναμη, η δύναμη της εγγύησης του μέλλοντός μας!

Είστε η δύναμη της σημερινής και της αυριανής διοίκησης του δήμου μας.  Είστε η δύναμη της νίκης! Η δύναμη της συνέχειας!

Μαζί θα συνεχίσουμε! Πάμε για μια μεγάλη πλειοψηφία!

Για μια μεγάλη νίκη!

 

 

 

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ  ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΑΣΤΑΡΤΖΗ  ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ (ΒΑΛΙΑ)

ΒΑΛΝΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΒΟΥΤΣΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΓΥΡΙΧΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ – ΣΙΓΚΟΥΔΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΚΑΛΠΑΚΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΚΑΡΑΦΥΛΛΙΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΚΑΡΠΑΤΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΚΕΡΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΚΙΝΑ ΑΘΗΝΑ

ΚΙΤΣΟΥΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΟΥΤΣΟΚΩΣΤΑ ΖΩΗ

ΛΑΖΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΛΑΜΠΡΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ (ΤΟΝΙ)

ΜΑΥΡΕΝΑ ΕΛΕΝΗ

ΜΥΣΤΑΚΙΔΟΥ – ΧΑΤΖΗΚΟΪΤΣΗ ΠΟΛΥΜΝΙΑ (ΠΟΛΥΝΑ)

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ- ΣΑΡΡΗ ΑΝΝΑ

ΠΗΛΙΤΣΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΣΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΣΕΪΤΑΝΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

ΣΚΟΡΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΤΙΓΚΙΡΗ ΜΑΡΙΑ

ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ

ΤΟΠΑΛΟΓΛΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΦΑΚΚΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΦΡΑΓΚΟΥ -ΧΑΧΟΥΔΗ  ΑΡΓΥΡΩ (ΥΡΩ)

ΦΩΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ

ΓΑΛΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ- ΑΡΣΕΝΛΗ  ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΖΗΣΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΜΠΑΛΑΣΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΜΠΑΛΤΖΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΠΟΡΠΟΔΗ ΖΩΗ

ΣΕΡΑΪΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΣΟΥΡΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ  ΚΥΡΡΟΥ

ΖΟΥΖΟΥΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΛΕΟΝΤΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΜΑΛΙΟΥΦΑ ΣΤΕΛΛΑ

ΣΠΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ

ΤΟΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΜΕΩΝ (ΣΙΜΟΣ)

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ 

                               ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

ΚΥΖΙΡΙΔΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ

KΩΣΤΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ (ΝΤΙΝΑ)

ΜΑΝΔΑΛΤΣΗ ΕΥΘΥΜΙΑ (ΕΦΗ)

ΜΗΤΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΠΑΣΣΑΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΣΑΜΑΡΑ ΑΣΗΜΙΝΑ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΛΛΑΣ                               

ΑΓΕΛΑΡΗ –  ΡΟΪΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ- ΙΜΠΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΟΥ ΕΛΠΙΔΑ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΤΣΑΤΣΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ

ΑΜΠΑΤΖΙΑΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΖΑΡΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΚΟΥΤΣΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΟΥΓΓΡΙΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ

ΤΟΠΑΛΗ ΦΑΝΗ

ΧΑΜΑΛΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΘΥΡΩΝ

ΚΟΥΣΟΓΛΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

ΜΠΑΓΓΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΣΑΡΒΑΝΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ

ΣΙΑΒΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΧΑΪΝΗ ΜΑΡΙΑ

ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΗ – ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΞΑΝΘΙΠΠΗ

ΧΟΛΕΡΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΚΡΟΛΙΜΝΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΓΑΤΣΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΚΕΛΕΣΙΔΟΥ ΗΣΑΪΑ (ΣΟΥΖY)

ΜΑΡΤΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ

ΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

ΤΟΡΠΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΞΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΠΛΕΠΛΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ – ΒΑΡΒΑΡΑ

ΤΡΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

ΤΣΑΚΑΣ ΠΡΟΔΡΟΜΜΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ

ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΑΚΗ ΑΝΝΑ

ΜΗΛΩΣΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΤΣΟΠΤΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

ΑΔΑΜΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΓΑΒΡΑ ΠΗΝΕΛΟΠΗ

ΓΕΡΟΚΟΥΔΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΓΙΑΛΑΜΟΥΔΗΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ

ΓΚΑΔΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ

ΚΙΤΣΗ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ (ΛΙΝΑ)

ΜΑΚΡΙΔΟΥ ΑΝΝΑ

ΜΑΝΔΟΥΛΙΔΟΥ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΠΑΡΟΤΣΙΔΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

ΠΛΟΥΓΑΡΛΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ

ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΤΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ

TΟΥΜΠΙΔΗΣ  ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΣΩΒΑΛΤΩΝ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΣ

ΓΚΙΟΝΤΣΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ

ΚΙΟΣΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ

ΣΤΑΥΡΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΤΣΙΟΠΤΣΗ ΜΑΡΙΑ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΡΥΩΤΙΣΣΑΣ

ΚΕΧΑΓΙΑ ΙΩΑΝΝΑ

ΛΥΚΟΚΩΣΤΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΜΠΟΓΙΑΤΖΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΣΑΤΡΑΖΑΜΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΧΑΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ

ΑΜΠΕΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΓΙΑΓΚΟΥ ΣΟΦΙΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ ΑΡΤΕΜΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ  ΣΥΜΕΛΑ (ΛΙΤΣΑ)

ΜΠΟΖΙΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΝΤΑΟΥΛΑ ΕΙΡΗΝΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΤΟΨΑΧΑΛΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΤΣΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΦΟΥΝΤΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ –ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΛΑΚΚΑΣ

ΚΟΛΥΣΙΚΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΛΥΣΙΤΣΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ

ΠΛΗΚΑΔΙΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

ΣΤΑΜΑΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΤΖΟΥΡΤΖΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ  ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΛΙΠΑΡΟΥ

ΓΙΤΣΑ ΜΑΡΙΓΟΥΛΑ

ΓΡΟΠΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΤΣΕΛΕΓΓΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΛΟΚΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΜΥΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΑΛΗΟΥ ΕΜΑΝΝΟΥΗΛΙΑ (ΛΙΑ)

ΠΟΛΑΤΣΙΔΟΥ  ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΤΟΣΙΟΥ – ΓΚΙΩΣΗ ΜΑΡΙΑ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ

ΚΑΡΤΖΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΚΙΟΤΖΕΝΟΓΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΚΟΣΜΟΓΛΟΥ ΑΝΑΝΙΑΣ

ΜΑΜΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΟΡΤΖΑΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΧΑΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΣ ΠΕΛΛΑΣ

ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ

ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗΣ ΔΡΟΣΟΣ

ΚΙΟΣΕΛΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΛΑΓΚΑΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ

ΛΥΣΙΤΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ

ΣΤΑΡΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΣ

ΤΣΙΚΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ

ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΕΛΑΓΙΑ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ

ΑΡΤΕΜΙΑΔΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ

ΑΡΤΕΜΙΑΔΟΥ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ

ΒΟΥΡΑΖΑΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ

ΓΙΑΚΟΥΜΙΔΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΡΟΣΟΣ

ΚΑΪΜΑΚΑΜΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΤΟΣΗ ΜΕΛΕΝΙΑ

ΤΣΑΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ

ΒΑΡΔΑΤΣΙΚΟΣ ΗΛΙΑΣ

ΚΑΤΣΑΒΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΠΕΤΡΟΥΛΑ

ΠΙΣΤΟΛΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΤΣΑΛΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΕΛΛΑ ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ 10/05/2019

 

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.