Δ.Έδεσσας

Εγκαίνια στην Άρνισσα

1.1kΠροβολές

Τετάρτη, 8 Μαΐου και 10 το πρωί, παρουσία της Δημοτικής Αρχής, των επιτελικών στελεχών του Ν.Π.Δ.Δ. του «ΕΥ ΖΗΝ» Δήμου Έδεσσας και πλήθος κόσμου από την ευρύτερη περιοχή της Βεγορίτιδας, τελέστηκε αγιασμός και τα εγκαίνια του νέου τμήματος του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Άρνισσας. Ένα έργο ανάπτυξης, που θα στηρίξει την οικογένεια του ορεινού όγκου της  Έδεσσας, την εργαζόμενη μητέρα και θα προαγάγει την προσχολική αγωγή και την παιδεία.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΕΥ ΖΗΝ» Δήμου Έδεσσας κ. Δημήτριος Γιώγας, τόνισε την σημαντικότητα του έργου , το κόστος και την δουλειά που έγινε για την πραγματοποίηση του και εξήγγειλε την πρόθεση για αγορά σχολικού λεωφορείου για τη μεταφορά των νηπίων της ευρύτερης περιοχής της Βεγορίτιδας στον Παιδικό Σταθμό Άρνισσας.

Ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτριος Γιάννου, μίλησε επίσης για την σημαντικότητα του έργου και πως αυτή επηρεάζει την περιοχή. Ο αγιασμός τελέστηκε από τον πατέρα Νικόλαο της ενορίας της Αγίας Βαρβάρας Άρνισσας και τον πατέρα Γεώργιο, από την ενορία των Αγίων Πάντων Έδεσσας. Από χειρός πατέρα Νικολάου και Δημάρχου έγινε η κοπή της κορδέλας.

Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΕΥ ΖΗΝ» κ. Γιώγας Δημήτριος  ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους και ιδιαιτέρως όλο το προσωπικό του «ΕΥ ΖΗΝ» για την πολύ καλή συνεργασία που έχουν μέχρι σήμερα και για το έργο που έχει επιτελεστεί από το προσωπικό προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

 

 

 

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.