Δ.Έδεσσας

Εικαστικές δημιουργίες σε ποταμοβραχίωνα του κέντρου της Έδεσσας

531Προβολές

Εδώ και λίγες ημέρες έχουν τοποθετηθεί στον ποταμοβραχίωνα του κέντρου, από τους Μικρούς Καταρράκτες μέχρι την οδό Ηφαιστίωνος, εικαστικές δημιουργίες της κεραμίστριας Έλσας Μακρίδου.

Πάνω από 50 κεραμικά, που η δημιουργός έχει ονομάσει «αερικά» και τα έχει δωρίσει στον Δήμο Έδεσσας, φωτίζουν το ποτάμι με κομψό και ιδιαίτερο τρόπο. Η δράση βρίσκεται στο πλαίσιο της προσπάθειας του Δήμου Έδεσσας  για εξωραϊσμό των κοινόχρηστων χώρων και ειδικότερα για τη δημιουργία ιδιαίτερων εικόνων στους ποταμοβραχίωνες, που είναι και το χαρακτηριστικό στοιχείο της πόλης μας!

Ο Δήμαρχος Έδεσσας, κ. Δημήτρης Γιάννου, δήλωσε τα εξής:

«Στόχος μας είναι να τονίσουμε την ιδιαίτερη ομορφιά αυτής της πόλης και όταν οι εικαστικοί συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια το θετικό αποτέλεσμα είναι δεδομένο!

Ευχαριστώ θερμά την κεραμίστρια Έλσα Μακρίδου, που ζει και δημιουργεί στην Έδεσσα, και χάρισε τα «αερικά» της στον Δήμο Έδεσσας για να ομορφύνουμε την πόλη που όλοι αγαπάμε! Η συμμετοχή των πολιτών και των καλλιτεχνών στην προσπάθεια να βελτιώσουμε την καθημερινή μας ζωή και να ομορφύνουμε την Έδεσσα μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε!».

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.