Πολιτισμός

ΕΚΔΟΘΗΚΕ Η ΚΟΙΝΗ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ (ΚΥΑ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΟΦΕΙΛΩΝ ΟΜΟΡΡΥΘΜΩΝ ΚΑΙ ΕΤΕΡΟΡΡΥΘΜΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

66Προβολές

Ο Γιώργος Καρασμάνης είχε χθες συνάντηση με την Γενική Γραμματέα χρηματοπιστωτικού τομέα και διαχείρισης ιδιωτικού χρέους Θεώνη Αλαμπάσηη οποία τον ενημέρωσε ότι εκδόθηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑπου δίνει τη δυνατότητα σε οφειλέτες μέλη ομόρρυθμων και ετερόρρυθμων εταιρειών να υποβάλουν αιτήσεις για τη ρύθμιση των οφειλών τους και την υπαγωγή τους στον εξωδικαστικό μηχανισμό.

     Ο πρώην Υπουργός είχε καταθέσει σχετική τροπολογία η οποία ενσωματώθηκε σε Νομοσχέδιο και ψηφίστηκε πριν τις εκλογές (Ν. 5043/23 Άρθρο 75) χάρη στη στενή συνεργασία του με την κυρία Αλαμπάση  ένα έμπειροικανότατο στέλεχος πουέχει δώσει λύσεις και σε άλλα προβλήματα για τα οποία συνεργάστηκε μαζί της ο Γιώργος Καρασμάνης.

     Μετά την τη δημοσίευση της ΚΥΑ στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεωςοι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.