ΑγοράΑγροτικά

ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ   Limocide και Revolux

384Προβολές

Η ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ με την πολυετή παρουσία της στο χώρο των αγροχημικών και σε συνεργασία με την εταιρία Corteva παρέχει ακόμη ένα αποτελεσματικό εντομοκτόνο για την καταπολέμηση επιβλαβών εχθρών. Το Revolux με δραστική ουσία το  spinetoram είναι εντομοκτόνο επαφής και στομάχου με διελασματική κίνηση στους φυτικούς ιστούς και δρα κυρίως στις προνύμφες και δευτερευόντως κατα των άλλων σταδίων ανάπτυξης των εντόμων.  Το Revolux είναι εγκεκριμένο σε μηλοειδή, πυρηνόκαρπα, ελιά και ακρόδρυα για τον έλεγχο σημαντικών εχθρών όπως ξύλα, καρπόκαψα, φυλλοδέτη, ανάρσια, θρίπα και δροσόφυλλα.  Revolux……πολύτιμο όπως και η σοδειά σου.  Τα φυτοπροστατευτικά προϊόντα να χρησιμοποιούνται με ασφαλή τρόπο. Να διαβάζετε πάντα την ετικέτα και τις πληροφορίες σχετικά με το προϊόν πριν από τη χρήση καθώς και τις προειδοποιητικές φράσεις και σύμβολα.

Limocide…….. το μέλλον στα χέρια σου τώρα. Σε μία εποχή που η φυτοπροστασία σε όλη την Ευρώπη γυρίζει σελίδα και γίνεται πιο φιλική για το περιβάλλον, τον χρήστη και τον καταναλωτή η  ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ πρωτοπορεί με το νέο της προϊόν το Limocide. Είναι ένα σύγχρονο εντομοκτόνο, μυκητοκτόνο και ακαρεοκτόνο φυσικής προέλευσης με δραστική ουσία που προέρχεται από τα αιθέρια έλαια του πορτοκαλιού. Το Limocide είναι εγκεκριμένο σε πολλές σημαντικές καλλιέργειες ενάντια σε σοβαρούς εχθρούς και ασθένειες.  Η ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ με τα προϊόντα της  Limocide και Revolux προσφέρει μία ολοκληρωμένη λύση στον παραγωγό για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του σημαντικού εχθρού της ψύλλας στην αχλαδιά.  ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ, πάντα δίπλα σου. Τα φυτοπροστατευτικά προϊόντα να χρησιμοποιούνται με ασφαλή τρόπο. Να διαβάζετε πάντα την ετικέτα και τις πληροφορίες σχετικά με το προϊόν πριν από τη χρήση καθώς και τις προειδοποιητικές φράσεις και σύμβολα.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.