Δ.Πέλλας

Εμβολιασμοί κατ’ οίκον στο Δήμο Πέλλας

412Προβολές

Ο δήμος Πέλλας συνδράμοντας στην εθνική προσπάθεια με στόχο την εμβολιαστική κάλυψη των δημοτών ξεκινάει άμεσα τον εμβολιασμό κατ΄οίκον.

Όσοι  συνδημότες μας δεν μπορούν να μετακινηθούν από τα σπίτια τους, έχουν πλέον τη δυνατότητα να εμβολιαστούν στο σπίτι τους χωρίς ταλαιπωρία και χωρίς μετακίνηση.

Στη δράση αυτή μπορούν να συμμετάσχουν όσοι δημότες δεν έχουν εμβολιαστεί, αρκεί να το δηλώσουν στα στελέχη της δομής «Βοήθεια Στο Σπίτι» στα τηλέφωνα 2382025555 και 2382350840.

«Ο εμβολιασμός είναι πράξη ευθύνης και αποτελεί το εισιτήριο για την ομαλή επιστροφή στις ζωές και στις δουλειές μας.  Παρακαλώ όσους συνδημότες μου δεν έχουν ακόμη εμβολιαστεί να το κάνουν άμεσα. Εμβολιαζόμαστε  και στήνουμε τείχος προστασίας και ανοσίας με ανοιχτά μαγαζιά, ελεύθερες μετακινήσεις και οικονομική δραστηριότητα. Νοιαζόμαστε και προστατεύουμε τους  εαυτούς μας, τα αγαπημένα μας πρόσωπα, το επαγγελματικό μας περιβάλλον, την κοινωνική συνοχή, δήλωσε ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος».

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.