Αγροτικά

Ενίσχυση παραγωγών

1.2kΠροβολές

Θεοδώρα Τζάκρη: Ενισχύονται με ενισχύσεις de minimis οι παραγωγοί αχλαδιών της ποικιλίας «ΚΡΥΣΤΑΛΙΑ» σε ολόκληρη τη χώρα 

Από το γραφείο της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρας Τζάκρη ανακοινώνεται ότι αποφασίστηκε από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σταύρο Αραχωβίτη η ενίσχυση όλων των παραγωγών αχλαδιού της ποικιλίας «ΚΡΥΣΤΑΛΙΑ» σε ολόκληρη τη χώρα, που συνολικά ανέρχονται σε 17.000 στρέμματα, εκ των οποίων 1.000 στρέμματα περίπου στην Πέλλα σε πλήρη παραγωγή, με ενισχύσεις de minimis, λόγω της μειωμένης παραγωγής της περυσινής καλλιεργητικής περιόδου.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να  εκδοθεί  Κοινή Υπουργική Απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και του Υπουργού Οικονομικών σύμφωνα με την οποία θα προσδιοριστούν οι τιμές της ενίσχυσης κατά στρέμμα της καλλιέργειας αχλαδιού ποικιλίας «ΚΡΥΣΤΑΛΙΑ» με τις ενισχύσεις de minimis και η καταβολή θα γίνει βάσει των δηλώσεων του ΟΣΔΕ της περυσινής καλλιεργητικής περιόδου.

Η κ. Τζάκρη θα ενημερώσει με νέο δελτίο τύπου για τις τιμές της στρεμματικής ενίσχυσης, οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι δύο, αμέσως μόλις αυτές αποφασιστούν, καθώς και για το χρόνο καταβολής των ενισχύσεων.-

 

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.