Δ.Έδεσσας

Ενεργειακή αναβάθμιση ΕΠΑΛ και 3ου Γυμνασίου

1.2kΠροβολές

Μία ακόμη ένταξη έργου στο ΕΣΠΑ κατάφερε ο Δήμος Έδεσσας. Συγκεκριμένα εντάχθηκε το έργο ενεργειακής αναβάθμισης του 3ου Γυμνασίου και του ΕΠΑΛ Έδεσσας.

Είναι ένα έργο προϋπολογισμού σχεδόν ενός εκατομμυρίου ευρώ (990.702,08€), που θα συμβάλει στη βελτίωση των συνθηκών εκπαίδευσης των παιδιών που φοιτούν στα σχολεία και την εξοικονόμηση σημαντικών πόρων, καθώς η ενέργεια που θα απαιτείται για τη λειτουργία των σχολείων θα περιοριστεί σημαντικά.

Είναι ένα ακόμα από τα πολλά έργα του Δήμου Έδεσσας στον τομέα της εξοικονόμησης ενέργειας, που πραγματοποιεί μία σημαντική προσπάθεια για τη μείωση του ενεργειακού μας αποτυπώματος και την επίτευξη των στόχων του Συμφώνου των Δημάρχων, που έχει υπογράψει ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Γιάννου. Υπενθυμίζουμε ότι το Σύμφωνο των Δημάρχων είναι μία σημαντική αυτοδιοικητική προσπάθεια σε ευρωπαϊκό επίπεδο, που, εκτός από την εξωστρέφεια και τη δυνατότητα συνεργασιών, συμβάλει αποτελεσματικά στην εξεύρεση πόρων για ενεργειακά θέματα.

 

Γραφείο Τύπου

Δήμου Έδεσσας

 

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.