Δ.Πέλλας

Ενημερωτικές συναντήσεις της Δημ.Τ.Ο Πέλλας Ν.Δ στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών

459Προβολές

Ενημερωτικές  συναντήσεις της Δημ.Τ.Ο Πέλλας  Ν.Δ  στο Νοσοκομείο  Γιαννιτσών

Αντιπροσωπεία  της  Δημ.Τ.Ο Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας  αποτελούμενη  από τον  Πρόεδρο  Λύσανδρο Αμιτζόγλου,   την Υπεύθυνη του τομέα Υγείας  Αγάθη Μακρίδου και τον Υπεύθυνο του τομέα Οικονομίας  Μηνά Γρηγοριάδη  επισκέφθηκε   στις 30 και 31/10 την Νοσηλευτική Μονάδα  Γιαννιτσών  του Νοσοκομείου Πέλλας .

Σε  συναντήσεις που είχαν τα μέλη  της ΔΗΜΤΟ  τόσο με τον   Υποδιοικητή  κ Λόγγο Ευάγγελο  όσο   και με την διοίκηση  του Σωματείου  Εργαζομένων  ενημερώθηκαν  για τις συνθήκες  λειτουργίας  της νοσηλευτικής μονάδας  και για  τα προβλήματα  που αντιμετωπίζουν  Διοίκηση και εργαζόμενοι  που έχουν προκύψει  κυρίως   λόγω της  πανδημίας COVID19 . Τα μέλη της Δημ.Τ.Ο  συνεχάρησαν τους εργαζομένους για τις  υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν   το διάστημα  αυτό   και  εξέφρασαν την ικανοποίηση  τους στην Διοίκηση  για  την άμεση  κάλυψη  των αναγκαίων  θέσεων εργασίας   σε ιατρικό , νοσηλευτικό  και λοιπό προσωπικό καθώς  και για την  αναγκαία λόγω των συνθηκών  παραμονή στις θέσεις  τους των συμβασιούχων εργαζομένων .

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.