Π.Ε.ΗμαθίαςΠ.Ε.Πέλλας

Ενημερωτική καμπάνια της ΔΕΔΑ

69Προβολές

 Σειρά εκδηλώσεων σεΓιαννιτσά, Βέροια και Αλεξάνδρειααπό 28 – 30/11/2022με στόχο την έγκυρη και υπεύθυνη ενημέρωση των πολιτών

 Σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων για τα μεγάλα έργα επέκτασης των δικτύων διανομής φυσικού αερίου στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, διοργανώνειη ΔΕΔΑ σε συνεργασία με τους δήμους Γιαννιτσών, Βέροιας, Αλεξάνδρειας και τα Επιμελητήρια Πέλλας και Ημαθίας.

Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022 έως και την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022, εκπρόσωποι της ΔΕΔΑ θα βρίσκονται στα Γιαννιτσά, τη Βέροια και την Αλεξάνδρειαμε σκοπό να παρέχουν στους πολίτες και τους επαγγελματίες του χώρουέγκυρη και υπεύθυνη ενημέρωση για την πορεία υλοποίησης των έργωνκαι τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα οφέλη του φυσικού αερίου, όπως ενιαία και ποιοτική θέρμανση σε όλους τους χώρους χρήσης, ζεστό νερό οποιαδήποτε στιγμή, γρηγορότερο μαγείρεμα, ευκολία στην τοποθέτηση και χαμηλό κόστος συντήρησης του λέβητα, ορθολογική χρήση του φυσικού αερίου και πλήρης έλεγχος της ποσότητας φυσικού αερίου που έχει καταναλωθεί.

Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι καταναλωτές -οικιακοί και εμπορικοί- θα μπορούν, με τη βοήθεια των στελεχών της εταιρείας,  να πραγματοποιήσουν άμεσα κι επί τόπου την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σύνδεσης με το δίκτυο.Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας μπορούν ήδη να εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για σύνδεση με το δίκτυο του φυσικού αερίου και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΔΕΔΑ (deda.gr/map).

Αναλυτικά, το πρόγραμμα των ενημερωτικών εκδηλώσεων της ΔΕΔΑ στην Κεντρική Μακεδονία είναι το εξής:

  • Δευτέρα 28/11/2022                 Γιαννιτσά
  • 11:00 π.μ. – 14:00 μ.μ. Εκπρόσωποι της ΔΕΔΑ θα βρίσκονται στοΚέντρο Πληροφόρησης Νέων (Κ. Ασμανίδη 2) προκειμένου να απαντήσουν στα ερωτήματα των πολιτών και να παρέχουν πληροφορίες για τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου.
  • 18:00 μ.μ. – 20:00 μ.μ.                 Εκδήλωση με θέμα «Ενημέρωση Επιχειρηματιών και Επαγγελματικών Σωματείων σχετικά με τις Υφιστάμενες Εργασίες Επέκτασης του δικτύου διανομής της ΔΕΔΑ στην πόλη των Γιαννιτσών», η οποία συνδιοργανώνεται από τη ΔΕΔΑ,το Επιμελητήριο Πέλλαςκαι τον Εμπορικό Σύλλογο Γιαννιτσώνστην αίθουσα του Κέντρου Πληροφόρησης Νέων (Κ. Ασμανίδη 2).
  • Τρίτη 29/11/2022             Βέροια
  • 10:00 π.μ. – 14:00 μ.μ. Εκπρόσωποι της ΔΕΔΑ θα βρίσκονται στηνΑίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο της πόλης προκειμένου να απαντήσουν στα ερωτήματα των πολιτών και να παρέχουν πληροφορίες για τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου.
  • 18:00 μ.μ. – 20:00 μ.μ.                 Εκδήλωση με θέμα «Ενημέρωση Σωματείων σχετικά με τις Υφιστάμενες Εργασίες Επέκτασης του δικτύου διανομής της ΔΕΔΑ στις πόλεις Βέροια και Αλεξάνδρεια», η οποία συνδιοργανώνεται από τη ΔΕΔΑ και το Επιμελητήριο Ημαθίαςστην Αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου (Κεντρικής 3).
  • Τετάρτη 30/11/2022 Αλεξάνδρεια
  • 10:00 π.μ. – 14:00 μ.μ. Εκπρόσωποι της ΔΕΔΑ θα βρίσκονται στηναίθουσα του Κ.Α.Π.Η.Αλεξάνδρειας (Βετσοπούλου 141) προκειμένου να απαντήσουν στα ερωτήματα των πολιτών και να παρέχουν πληροφορίες για τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.