Αγορά

Εξ αποστάσεως η εξυπηρέτηση με το Επιμελητήριο Πέλλας

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
854Προβολές

Αναφορικά με τις τρέχουσες εξελίξεις γύρω από το ζήτημα της εξάπλωσης του κορωνοϊού και στη χώρα μας, το Επιμελητήριο Πέλλας ανακοινώνει μέτρα πρόληψης και προστασίας κατά τη διάρκεια υποδοχής και εξυπηρέτησης των μελών μας, μέχρι και 31-03-2020 με δυνατότητα αναπροσαρμογής, εφόσον κριθεί σκόπιμο.
Αναστέλλεται η εξυπηρέτηση με φυσική παρουσία των μελών μας
Ενημερώνουμε τις επιχειρήσεις – μέλη μας ότι στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για την αποφυγή της μετάδοσης του ιού και με γνώμονα την προστασία του κοινωνικού συνόλου, του προσωπικού και των μελών μας, η υπηρεσία δεν θα εξυπηρετεί το κοινό με ….
φυσική παρουσία κατά το χρονικό διάστημα από 16-03-2020 έως 31-03-2020. Καλούμε τα μέλη μας να μην προσέρχονται στην υπηρεσία ώστε να αποφύγουμε περιστατικά συνωστισμού & τυχόν διασποράς του ιού. Παρακαλούμε να αξιοποιούν το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και συγκεκριμένα:
Υπηρεσία Επιμελητηρίου και ΓΕΜΗ: info@pellachamber.gr
Για Ειδικά Μητρώα – Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές: etaep@pellachamber.gr
Επίσης για την πληρωμή συνδρόμων, πιστοποιητικών, οφειλών κλπ οι πληρωμές θα γίνονται μόνο μέσω τραπεζικού συστήματος.
Εάν είναι απαραίτητη η φυσική παρουσία τότε μόνο, μετά από τηλεφωνική συνεννόηση και συγκεκριμένο ραντεβού, θα μπορούν να προσέλθουν στην Υπηρεσία του Επιμελητηρίου.
Είναι κοινωνικό μας καθήκον να υποβοηθήσουμε το έργο της Πολιτείας και να εφαρμόσουμε πιστά τις οδηγίες ώστε να περιορίσουμε το μέγεθος διασποράς του κορωνοϊού.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.