Π.Ε.Πέλλας

ΕΟΠΥΥ Αριδαίας και Γιαννιτσών

1.2kΠροβολές

Ο Γιάννης Σηφάκης συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ Βασίλη Πλαγιανάκο ζητώντας την καθημερινή λειτουργία των γραφείων ΕΟΠΥΥ Αριδαίας και Γιαννιτσών

Ο βουλευτής υποστήριξε ότι η καθημερινή λειτουργία των γραφείων ΕΟΠΥΥ Αριδαίας και Γιαννιτσών είναι δυνατή με μετακίνηση υπαλλήλων από τον ΕΟΠΥΥ από την Έδεσσα ( εχόντων μόνιμη κατοικία σε Αριδαία και Γιαννιτσά αντίστοιχα) και με δεδομένο ότι δεν υφίσταται ουσιαστικό λειτουργικό κόστος από την καθημερινή λειτουργία τους για τον Οργανισμό καθόσον το μεν γραφείο της Αριδαίας λειτουργεί μέσα στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας, το δε γραφείο των Γιαννιτσών μέσα στο ΙΚΑ Γιαννιτσών.

Στο Περιφερειακό Γραφείο ΕΟΠΥΥ στην  Έδεσσα υπηρετούν σήμερα δέκα υπάλληλοι και δύο συμβασιούχοι.

Η καθημερινή λειτουργία των υφισταμένων γραφείων Αριδαίας και Γιαννιτσών θα αναβαθμίσει την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και θα βελτιώσει την εξυπηρέτηση των πολιτών οι οποίοι δεν θα χρειάζεται να διανύουν μεγάλες αποστάσεις και μάλιστα με δεδομένο ότι στην Πέλλα οι άσχημες καιρικές συνθήκες διαρκούν αρκετό διάστημα του έτους.

Ο πρόεδρος θεώρησε λογικά τα αιτήματα και δεσμεύτηκε στην άμεση εξέταση τους. Θα ενημερώσει άμεσα τον βουλευτή για τις αποφάσεις του.

 

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.