Δ.Έδεσσας

Επίδομα Ορεινών και Μειονεκτικών Περιοχών 2020 για κοινότητες του Δήμου Έδεσσας

705Προβολές

      Τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δήμου Έδεσσας ενημερώνουν τους πολίτες των Δημοτικών Ενοτήτων Έδεσσας και Βεγορίτιδας ότι η υποβολή αιτήσεων για το Επίδομα Ορεινών και Μειονεκτικών Περιοχών για το έτος 2020 που αφορά τις παρακάτω κοινότητες και οικισμούς του Δήμου Έδεσσας:

Αγίου Αθανασίου, με τους οικισμούς: Αγίου Δημητρίου ή Κεδρώνας ,Δροσιάς, Ξανθογείων, Γραμματικού, Παναγίτσας με τον οικισμό Ζέρβης, Περαίας, Πλατάνης Άγρα ,Βρυττών ,Καρυδιάς  με τον οικισμό Κερασιάς , Μεσημερίου ,Νησίου ,Σωτήρας με τους οικισμούς: Λύκων, Μαργαρίτας, Σαμαρίου, Φλαμουριάς  με τον οικισμό Αγίας Φωτεινής και τέλος οι οικισμοί Καισαριανών , Προαστείου  και Εκκλησοχωρίου

θα ξεκινήσει την 1η Σεπτεμβρίου 2020 και θα διαρκέσει μέχρι και την 30η Οκτωβρίου .

Το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα δεν θα πρέπει να ξεπερνά το πόσο των 4.700

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αίτηση για το έτος 2020 υποβάλλουν όσοι απορρίφθηκαν το έτος 2019 και όσοι η αίτησή τους βρίσκεται σε εκκρεμότητα καθώς και όσοι νέοι αιτούντες προσέλθουν για υποβολή αίτησης.

Για τους πολίτες που η αίτησή τους έχει εγκριθεί το 2019,η αίτησή αυτή θεωρείται ότι έχει υποβληθεί και για το έτος 2020 με την προϋπόθεση ότι έχουν συμπληρωθεί στην αίτηση ο αριθμός κινητού τηλεφώνου και ηλεκτρονική διεύθυνση email.

Σημειώνεται ότι εφόσον στοιχεία της εγκριθείσας αίτησης του 2019 έχουν διαφοροποιηθεί π.χ IBAN, email κλπ ο πολίτης έχει την δυνατότητα να τα επικαιροποιήσει μέχρι την 30-10-2020

Τα απαραίτητα στοιχεία αίτησης :

 

Ο αιτών δηλώνει υποχρεωτικά:

  1. Ταυτότητα ή Διαβατήριο
  2. Στοιχεία ενεργού λογαριασμού  ΙΒΑΝ  (να είναι δικαιούχος ή συνδικαιούχος)
  3. Έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου  (email)
  4. Τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου
  5. Α.Φ.Μ. και Α.Μ.Κ.Α.
  6. Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας (Απόφαση Δημάρχου)

Επίσης δηλώνει ανά περίπτωση:

  • Εφόσον ο αιτών είναι ‘έγγαμος ή έχει συνάψει σύμφωνο συμβίωσης ,το οποίο βρίσκεται σε ισχύ, δηλώνεται υποχρεωτικά και το ονοματεπώνυμο, το πατρώνυμο ,το όνομα της μητέρας και ο ΑΦΜ του συζύγου ή του έτερου μέρους του συμφώνου συμβίωσης .
  • Εφόσον στην οικογένεια του αιτούντος υπάρχουν άγαμα ανήλικα τέκνα που δηλώνονται στην δήλωση φορολογίας εισοδήματος του αιτούντος ως εξαρτώμενα μέλη, συμπληρώνεται υποχρεωτικά το ονοματεπώνυμο ,το παρώνυμο, το όνομα της μητέρας και  προαιρετικά ο Αριθμός Φορολογικού Μητρώου τους .

Οι αιτήσεις υποβάλλονται στα ΚΕΠ Έδεσσας και Άρνισσας

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.