ΑγροτικάΠολιτική

Επικοινωνία Λάκη Βασιλειάδη με Πρόεδρο ΕΛΓΑ: Νέα πληρωμή αύριο 30/12

761Προβολές

Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης επικοινώνησε σήμερα με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Α. Λυκουρέντζο αλλά και με την Προϊσταμένη του Υποκαταστήματος Βέροιας, κ. Μ. Παππά, ώστε να ενημερωθεί για τις λεπτομέρειες της επικείμενης πληρωμής στις 30 Δεκεμβρίου.

Όπως προκύπτει, η αυριανή πληρωμή η οποία ακολουθεί εκείνη της 22ας Δεκεμβρίου, αφορά καλλιεργητές Τοπικών Κοινοτήτων όπου έχουν κοινοποιηθεί πορίσματα εκτίμησης ζημιών με ζημιογόνο αίτιο τον παγετό της 17ης Μαρτίου 2020 και φυσικά είναι τακτοποιημένοι ως προς τις εισφορές τους. Πρόκειται για καλλιέργειες όπως ροδάκινα βερίκοκα, νεκταρίνια, δαμάσκηνα κ.α. Επιπλέον, η πληρωμή θα περιλαμβάνει και πορίσματα ενστάσεων του 2019, για τις Τοπικές Κοινότητες όπου έχουν κοινοποιηθεί.

Από την πλευρά του ο Λάκης Βασιλειάδης ζήτησε να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες το συντομότερο δυνατό, ώστε οι παραγωγοί όλων των Τοπικών Κοινοτήτων να πληρωθούν και να εξοφληθούν στην ώρα τους, ειδικά φέτος όπου η πανδημία δημιουργεί επιπρόσθετα προβλήματα ρευστότητας. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, είναι επιτακτικό να αποφύγουμε τα λάθη του παρελθόντος.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.