Πολιτική

Επικοινωνία Σταμενίτη για τις αποζημιώσεις των ζημιών που δεν καλύπτει ο κανονισμός του ΕΛΓΑ.

403Προβολές

Αναφορικά με το ζήτημα των αποζημιώσεων των ζημιών που προκλήθηκαν σε καλλιέργειες από την εκδήλωση των παγετών της περασμένης άνοιξης και δεν καλύπτονται από τον κανονισμό του ΕΛΓΑ, ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης επικοινώνησε σήμερα εκ νέου με στελέχη του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Σκοπός της επικοινωνίας ήταν η ενημέρωση του σχετικά με το χρονοδιάγραμμα κατάθεσης της νομοθετικής ρύθμισης που θα επιτρέψει την αποζημίωση των καλλιεργειών, των οποίων οι ζημίες δεν καλύπτονται από τον κανονισμό του ΕΛΓΑ.

Όπως ενημέρωσαν τα στελέχη του ΥΠΑΑΤ τον κ. Σταμενίτη, πρόθεση του Υπουργείου είναι η εν λόγω ρύθμιση να συμπεριληφθεί είτε ως άρθρο είτε ως τροπολογία στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, το οποίο αναμένεται να ψηφιστεί το αργότερο μέχρι τέλη Νοεμβρίου, με πιθανότερη ημερομηνία τις 23 Νοεμβρίου.

Για το εν λόγω ζήτημα ο Βουλευτής Πέλλας σε δήλωση του, προ ημερών, είχε αναφέρει ότι αναμένεται νομοθετική ρύθμιση, σύμφωνα πάντοτε με την ενημέρωση που λαμβάνει από τα στελέχη του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (προηγούμενο δελτίο τύπου: https://stamenitis.gr/04112021/).

 

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.