Πολιτική

Επισκέψεις Θεοδώρας Τζάκρη στον Μητροπολίτη Έδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ, στα Γεύματα Αγάπης Έδεσσας, Γιαννιτσών και Σκύδρας, στο Γηροκομείο Έδεσσας και στο Ορφανοτροφείο Γιαννιτσών

668Προβολές

Επισκέψεις στον Μητροπολίτη Έδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας, στα Γεύματα Αγάπης Έδεσσας, Γιαννιτσών και Σκύδρας, στο Γηροκομείο Έδεσσας και στο Ορφανοτροφείο Γιαννιτσών, πραγματοποίησε σήμερα Μ. Τετάρτη 28 Απριλίου, η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, κ. Θεοδώρα Τζάκρη.

 

Αρχικά, πραγματοποίησε την καθιερωμένη της επίσκεψη στον Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζήτησαν τις ιδιαίτερες συνθήκες κάτω από τις οποίες εορτάζεται το φετινό Πάσχα,  αντάλλαξαν ευχές και εξέφρασαν την ελπίδα να είναι αυτό το τελευταίο Πάσχα που γιορτάζεται κάτω από αυτούς τους αυστηρούς περιορισμούς που δοκιμάζουν τις αντοχές των πολιτών.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε τις εθελόντριες που ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια  ετοιμάζουν καθημερινά με αξιοθαύμαστη προσήλωση και θέληση για προσφορά τα Γεύματα Αγάπης στην Μητρόπολη της Έδεσσας, με τις οποίες αντάλλαξε ευχές.

 

Έπειτα, η βουλευτής επισκέφθηκε για ευχές τις εθελόντριες των Γευμάτων Αγάπης που εργάζονται καθημερινά στον Ιερό Ναό Αγίου Στεφάνου Σκύδρας τις οποίες επαίνεσε για το θαυμάσιο  έργο τους, που συνιστά ανιδιοτελή προσφορά προς τον άνθρωπο.

Τέλος αντάλλαξε ευχές με τις ακούραστες εθελόντριες που, υπό την καθοδήγηση του Αρχιερατικού Επισκόπου Γιαννιτσών π. Ιωάννη Σπυρίδη, ετοιμάζουν εδώ και 15 περίπου χρόνια καθημερινά εκατοντάδες Γεύματα Αγάπης στον “Επιούσιο Άρτο” του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών κάνοντας πράξη την αγάπη για τον συνάνθρωπο.

 

Η κ. Τζάκρη επισκέφτηκε, ακόμη, το Γηροκομείο Έδεσσας χωρίς όμως να συναντηθεί με τους υπερήλικες τροφίμους του, λόγω των απαγορεύσεων της COVID-19 και το Ορφανοτροφείο Γιαννιτσών όπου αντάλλαξε ευχές με τα παιδιά που φιλοξενούνται σε αυτό.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.