Πολιτική

Επισκέψεις και συναντήσεις της Θεοδώρας Τζάκρη 

967Προβολές

Η υποψήφια βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κυρία Θεοδώρα Τζάκρη επισκέφτηκε σήμερα Διαλογητήρια- Ψυγεία της Πέλλας,  όπου είχε την ευκαιρία να βρεθεί κοντά και να συνομιλήσει με τους εργαζόμενους σε αυτά.

Πιο συγκεκριμένα η κ. Τζάκρη επισκέφτηκε τις επιχειρήσεις SUN FRUIT, Ψυγεία Μαζαράκη, HEL EXP PRO και SULCE.

Στις συζητήσεις της με τους εργαζόμενους τους ενημέρωσε για την αύξηση που ήδη έχει συντελεστεί από την αρχή του 2019 στους μισθούς τους κατά 11% , οδηγώντας σε αύξηση και όλα τα συνδεδεμένα επιδόματα, καθώς και την κατάργηση του υποκατώτατου μισθού για νέους ως 25 ετών και την δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ για την νέα τετραετία για σταδιακή αύξηση των μισθών κατά 7,5 % το 2020 και 7,5% το 2021 ώστε στο τέλος του 2021 να ανέλθει στα 750 ευρώ, δηλαδή να  βρεθεί στα επίπεδα προ κρίσης.

Η κα Τζάκρη τόνισε ότι οι αυξήσεις και τα δικαιώματα δεν είναι δεδομένα και χρειάζεται αγώνας και  μάχη για να διατηρηθούν.

Μετέφερε το κάλεσμά της να στηρίξουν τον αγώνα του Αλέξη Τσίπρα και ζήτησε την στήριξή τους για να έχει και πάλι η Πέλλα δυνατή φωνή και παρέμβαση στη νέα Βουλή.-

 

 

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.