Κεντρική Μακεδονία

Εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας στην Παλιά Εθνική Οδό Ευζώνων από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

153Προβολές

Εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας στην Παλιά Εθνική Οδό Ευζώνων θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου έως και την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023.
Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες για την αντικατάσταση-τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Ευζώνων και τους κλάδους σύνδεσης αυτής, στο οδικό τμήμα μεταξύ της διασταύρωσης της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας έως και τον οικισμό Καστανά, με κατεύθυνση από και προς Καστανά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.
Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν από την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου έως και την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023, με ώρα έναρξης στις 07.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνος ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.