Κεντρική Μακεδονία

Εργασίες διαγράμμισης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

213Προβολές

Εργασίες διαγράμμισης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Πέμπτη 3 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022.
Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες διαγράμμισης του άξονα και των οριογραμμών  της Εθνικής Οδού 2  Θεσσαλονίκης –Έδεσσας στα εξής σημεία:
– Επί της παράπλευρης οδού, από το ύψος της επιχείρησης “ISOMAT” μέχρι τον Άγιο Αθανάσιο
– Από τον ισόπεδο κόμβο στο ύψος της επιχείρησης «ΕΛ.ΠΕ. – Ελληνικά Πετρέλαια»  μέχρι τη Χ.Θ. 6+000, με κατεύθυνση από Χαλκηδόνα προς Θεσσαλονίκη,
– Από τη Χ.Θ. 10+000 έως τη Χ.Θ. 10+900 και στις δύο κατευθύνσεις,
– Από τη Χ.Θ. 24+500 έως τη Χ.Θ. 25+700 με κατεύθυνση προς Χαλκηδόνα,
– Από τη Χ.Θ. 25+100 έως τη Χ.Θ. 24+000 με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη,
– Στη Χ.Θ. 47+500 στο ύψος της αντιπροσωπείας «HUYNDAI» και στις δύο κατευθύνσεις

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Πέμπτη 3 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022 (εκτός από την Καθαρά Δευτέρα, 7 Μαρτίου) με ώρα έναρξης τις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας και το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.