Κεντρική Μακεδονία

Εργασίες καθαρισμού στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας από την Π. Κ. Μακεδονίας Δευτέρα 29 Μαρτίου

578Προβολές

Εργασίες για τον καθαρισμό φρεατίων ομβρίων υδάτων στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 29 Μαρτίου έως και την Πέμπτη 1 Απριλίου 2021.
Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού φρεατίων ομβρίων υδάτων και συνδετήριων σωληνωτών αγωγών στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, στον ισόπεδο κόμβο Αγχιάλου, περίπου στη Χ.Θ. 15+000, στον κλάδο κυκλοφορίας προς Χαλκηδόνα και στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.
Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να  πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 29/03 έως και την Πέμπτη 01/04/2021 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ..
Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση  με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές ρυθμίσεις  για  την ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.