Κεντρική Μακεδονία

Εργασίες συντήρησης στην Επαρχιακή οδό 8 (Χαλκηδόνα-Κουφάλια – όρια νομού προς Άθυρα) από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας εως τις 3/2/2021

575Προβολές

Εργασίες συντήρησης στην Επαρχιακή οδό 8 (Χαλκηδόνα- Κουφάλια- όρια νομού προς Άθυρα) θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου έως και την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021.
Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης κατεστραμμένων στηθαίων ασφαλείας επί της Επαρχιακής Οδού 8 (Χαλκηδόνα – Κουφάλια- όρια νομού προς Άθυρα ).
Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί για το χρονικό διάστημα από την Πέμπτη 04/02/21 έως και την Τρίτη 09/02/21, από τις 7.30 π.μ. έως τις 7.00 μ.μ. ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.