Π.Ε.Πέλλας

Ευχές απο τον Περιφερειακό Σύμβουλο Γαβριήλ Τεκτερίδη.

572Προβολές

Ζούμε σε μία περίοδο πρωτόγνωρη για τον καθένα. Σε μία περίοδο που πρέπει η υπευθυνότητα όλων να είναι πρώτιστη. Δεκάδες συμπολίτες μας περνούν το μαρτύριο της επιδημίας του κορωνοϊού, μία κατάσταση που δεν θα τους αφήσει να νιώσουν τις εορταστικές ημέρες. Το μυαλό και η δική μας καρδιά πρέπει να είναι μαζί τους. Δείχνοντας με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας αλληλεγγύη και συμπαράσταση. Όπως και στους ιατρούς και το προσωπικό που μάχονται καθημερινά, ξεπερνώντας τα όρια και τις αντοχές τους.

Ας είναι αυτές οι γιορτές της περίσκεψης και του επαναπροσδιορισμού όσων πιστεύαμε μέχρι σήμερα, όσων δεν πράξαμε μέχρι σήμερα.

Με αυτά ζητούμενα, ως Περιφερειακός Σύμβουλος της Πέλλας, εύχομαι σε όλους τους πολίτες της πολύπαθης Πέλλας μας, καλά Χριστούγεννα και το 2021 να μας βρει όρθιους, υγιείς, για να αγκαλιάσουμε και πάλι τα αγαπημένα μας πρόσωπα, για να πορευτούμε και να παλέψουμε όλοι μαζί, για ένα μέλλον που θέλουμε να γίνει καλύτερο.

Γαβριήλ Τεκτερίδης

Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Πέλλας

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.