Δ.Πέλλας

Ευχαριστήρια επιστολή του Δήμου Πέλλας στα κλιμάκια του ΕΟΔΥ.

515Προβολές

Απευθυνόμαστε στο υγειονομικό προσωπικό που στελεχώνει τις κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ, οι οποίες επωμίσθηκαν το κύριο έργο πρόληψης και προστασίας της κοινωνίας μας από την επιδημία του COVID-19.

Με τη μεγάλη εμπειρία που απέκτησαν, τον κατάλληλο συντονισμό, τη σωστή κατεύθυνση των διαγνωστικών τεστ, την έγκαιρη παρέμβαση που συμπεριέλαβε  τον έλεγχο του συνόλου της κοινωνίας μας, συνέβαλαν αποφασιστικά στον έγκαιρο εντοπισμό και ιχνηλάτηση των κρουσμάτων και στον περιορισμό της διασποράς του ιού τόσο στο δήμο μας, όσο και στο σύνολο της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. Τα γενικά απαγορευτικά της κυκλοφορίας μέτρα και οι κεντρικές οδηγίες της πολιτείας δεν θα είχαν την αναμενόμενη απόδοση , αν δεν εύρισκαν την περιφερειακή και τοπική τους εξειδίκευση και αποτελεσματική εφαρμογή.

Δεχθείτε παρακαλώ τις από ψυχής ευχαριστίες μας, του Δημάρχου, του συμβουλίου αλλά και του συνόλου των πολιτών του δήμου μας για το εξαιρετικό έργο που επιτελείτε με αίσθημα υψηλού αλτρουισμού και επαγγελματικής ευσυνειδησίας.

 

Για την επιτροπή αντι- Covid19 του δήμου Πέλλας

Ο συντονιστής

Ηλίας Θεοδωρίδης

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.