Υγεία

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

227Προβολές

Προς το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του ΓΝΝ Γιαννιτσών
Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω δημόσια τις ειλικρινείς ευχαριστίες και τα θερμά συγχαρητήρια για την άψογη επιστημονική κατάρτιση και βαθιά ανθρώπινη αντιμετώπιση στην περιπέτεια υγείας που διανύω με πολυήμερη νοσηλεία στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών στο τμήμα για πάσχοντες από covid-19.
Στις μέρες μας που προβάλλονται συνεχώς τα αρνητικά είναι ανάγκη να τονίζουμε και τις φωτεινές εξαιρέσεις της κοινωνίας μας. Η φροντίδα του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού παρέχεται σε πολύ υψηλό επίπεδο παρά τις αντίξοες υλικοτεχνικές συνθήκες, που όπως είναι γνωστό επικρατούν σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες. Όλο το προσωπικό με αξιοθαύμαστη αυτοθυσία υπερβαίνει τον εαυτό του για να παρέχει αμέριστη συμπαράσταση και φροντίδα στους ασθενείς.
Μέσα στην όλη ταλαιπωρία που έχει μια τέτοια ασθένεια (κούραση, απομόνωση, και αγωνία πως θα εξελιχθεί η ίδια η ασθένεια), μέσα σ’ όλο αυτό το σύμπλεγμα αρνητικών σκέψεων μια πρωτόγνωρη κατάσταση λειτουργίας του τμήματος κορωνοϊού (και όχι μόνο) μου έκανε την ζωή πιο εύκολη, πιο ήρεμη διώχνοντας μου πολλούς φόβους, ξεκουράζοντας με σημαντικά και γενικά κάνοντας μου την περιπέτεια πολύ πιο εύκολη και άνετη.
Με τους υπεύθυνους γιατρούς του τμήματος και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό όλη αυτή η δύσκολη διαδικασία γίνεται πολύ ευκολότερη και σου εμπνέει μια σιγουριά που σε καθησυχάζει. ‘Όλα τα άτομα αυτά που εργάζονται και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο τμήμα αυτό με άμεσο κίνδυνο της υγείας τους αφού είναι στην πρώτη γραμμή και στη συσσώρευση ασθενών μιας τόσο μεταδοτικής ασθένειας, με απαράμιλλο θάρρος, με ενδιαφέρον και πολλή αγάπη δίνουν καθημερινό αγώνα σε 24ωρη βάση για να γυρίσουμε όλοι οι ασθενείς το γρηγορότερο και υγιείς σπίτια μας. Στον παραμικρό θόρυβο και οποιαδήποτε ώρα της μέρας ή της νύχτας ήταν σε άμεσο χρόνο κοντά σου ρωτώντας πρώτα αν είσαι καλά. Οι συνεχείς και ακριβείς στην ώρα παρακολούθηση ήταν μοναδική. ‘Όλα ήταν σαν ένα καλοκουρδισμένο ρολόι με ανθρώπινο όμως πρόσωπο και με μια μεγάλη καρδιά.
Θέλω λοιπόν με το ευχαριστήριο μου αυτό να πω ένα πολύ πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, πρώτα από όλα στην γιατρό που με παρακολουθεί για μεγάλο διάστημα ΡΩΜΑΝΙΔΟΥ ΡΑΝΙΑ καθώς και τους υπόλοιπους γιατρούς και για το όλον ενδιαφέρον τους, την καλοσύνη τους αλλά και για την λειτουργία του τμήματος που είναι υποδειγματική. Το ίδιο ευχαριστώ επίσης σε όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του τμήματος για την άριστη φροντίδα που παρέχει σε μια τόσο δύσκολη θέση. Ακόμη να ευχαριστήσω τους γιατρούς και το προσωπικό λοιπών τμημάτων για το αμέριστο ενδιαφέρον τους.
Εύχομαι σε όλους σας υγεία και καλή δύναμη στο σημαντικό έργο σας!
Με εκτίμηση
Κίνας Γεώργιος

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.