Κεντρική Μακεδονία

Ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων στο Δήμο Αλμωπίας.

587Προβολές

ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, ο Δήμος Αλμωπίας παρέχει τη δυνατότητα και υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης αναφορικά με:

1.  Χορήγηση Βεβαίωσης μη οφειλής ΤΑΠ για ηλεκτροδοτούμενο ή μη ηλεκτροδοτούμενο ακίνητο  (ΕΝΤΥΠΟ 1)(Προορίζεται για συμβολαιογραφική χρήση και αφορά στον ιδιοκτήτη του ακινήτου) 

2.  Αίτηση – Υπεύθυνη δήλωση για επανασύνδεση ηλεκτροδότησης Ακινήτου (ΕΝΤΥΠΟ 2).  (για ακίνητα  στα οποία έχει γίνει διακοπή σύνδεσης)

3. Αίτηση- Υπεύθυνη Δήλωση για  Νέα Οριστική Ηλεκτροδότηση Ακινήτου (ΕΝΤΥΠΟ 3)

(για ακίνητα που δεν έχουν εργοταξιακή παροχή και ηλεκτροδοτούνται πρώτη φορά)

4.    Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση για Μετατροπή Ηλεκτροδότησης Ακινήτου από Εργοταξιακή σε κανονική ( ΕΝΤΥΠΟ 4).

Παρακαλούνται οι  πολίτες όπως αποστέλλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση tap.almopias@gmail.com  την αντίστοιχη αίτηση με όλα τα δικαιολογητικά  ψηφιοποιημένα (pdf, jpeg)ή καταθέσουν αυτά στο Πρωτόκολλο του Δήμου. Παρακαλούμε για την προσκόμιση επιπλέον ( εφόσον έχουν πραγματοποιηθεί)  και  των αποδεικτικών  δηλώσεων (Μ.Α.Δ) των ακινήτων που πραγματοποιήθηκαν στην πλατφόρμα της ΚΕΔΕ ( αναφορικά με τις διαφορές των τμ έως τις 30/9/2020).

Οι πολίτες θα λαμβάνουν μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα ειδοποίηση μέσω τηλεφώνου  ή email  για τη διεκπεραίωση της υπόθεσής τους.  Θα ειδοποιούνται για την πληρότητα (ή μη) των δικαιολογητικών, τον αριθμό πρωτοκόλλου της Αίτησής τους, τα στοιχεία του αρμόδιου υπαλλήλου – χειριστή της υπόθεσής τους,  την  οικονομική (όταν προκύπτει οφειλή) τακτοποίησή τους (θα μπορεί να πραγματοποιηθεί και ηλεκτρονικά με κατάθεση σε λογαριασμό που διατηρεί ο Δήμος Αλμωπίας), καθώς και για την παραλαβή της εκδοθείσης Διοικητικής Πράξης, σύμφωνα με το αίτημά τους.

Οι Αιτήσεις που δεν θα συνοδεύονται από όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα επιστρέφονται ως ελλιπείς.

 

Ακολουθούν λίστες με τα απαραίτητα δικαιολογητικά κατά περίπτωση και αντίστοιχες Αιτήσεις σε επεξεργάσιμη μορφή word .

ΕΝΤΥΠΟ 1

ΕΝΤΥΠΟ 2

ΕΝΤΥΠΟ 3

ΕΝΤΥΠΟ 4

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΕΝΤΥΠΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

Ο  ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΕΔ.

ΣΕΛΚΟΣ ΤΡ. ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.