Π.Ε.Πέλλας

Ηλεκτροφωτισμός γέφυρας Μελισσίου

848Προβολές
  • Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά: «Ικανοποιήσαμε ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας»

Ολοκληρώθηκε το έργο του ηλεκτροφωτισμού της γέφυρας Μελισσίου επί της παλαιάς Εθνικής Οδού από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.

Το έργο έχει προϋπολογισμό 30.000,00 € και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών της Π.Ε. Πέλλας και, συγκεκριμένα, από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους.

Η Αν. Αντιπερφερειάρχης Πέλλας κα. Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά αναφέρει σε σχετική δήλωση της: «Συνεχίζουμε να δίνουμε λύσεις με όσα μέσα διαθέτουμε σε προβλήματα που αφορούν την διοικητική μας αρμοδιότητα. Ένα απ’ αυτά, η εξασφάλιση της ασφαλούς βατότητας στο οδικό δίκτυο αποτελεί πρώτιστο μέλημα μας. Με την ολοκλήρωση του έργου της τοποθέτησης ηλεκτροφωτισμού στη γέφυρα Μελισσίου ενισχύουμε κατά πολύ την οδική ασφάλεια, σε ένα σημείο όπου υπήρχε αναγκαιότητα παρέμβασης. Ικανοποιώντας άλλο ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας της Πέλλας, συνεχίζουμε την υλοποίηση του προγραμματισμού μας».

Οι εργασίες που εκτελέστηκαν περιελάμβαναν πλήρη εγκατάσταση 5 γαλβανισμένων σιδηροϊστών οδοφωτισμού ύψους 12 μέτρων και 3 γαλβανισμένων σιδηροϊστών ηλεκτροφωτισμού γεφυρών ύψους 12 μέτρων,  πλήρη εγκατάσταση 8 φωτιστικών σωμάτων τύπου led ισχύος εως 100W και ενός πίλλαρ οδοφωτισμού τεσσάρων αναχωρήσεων. Το έργο έχει ήδη ηλεκτροδοτηθεί από τη ΔΕΗ και είναι στη διάθεση των διερχόμενων οδηγών.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.