Δ.ΈδεσσαςΠολιτισμός

Η “Δανειστική Οργανοθήκη” του Δημοτικού Ωδείου Έδεσσας είναι γεγονός!

399Προβολές

Έτοιμη και ολοκληρωμένη μία οργανοθήκη η οποία θα δανείζει μουσικά όργανα στους μαθητές του δημοτικού ωδείου Έδεσσας! Με σύγχρονο και προσεγμένο υλικό για όλες τις ανάγκες έχει προμηθευτεί το Δημοτικό Ωδείο Έδεσσας με στόχο την κάλυψη αναγκών των συμμετεχόντων.

Όλοι οι μαθητές μπορούν να δανειστούν το μουσικό όργανο που τους ενδιαφέρει, πληρώνοντας ένα αντίτιμο -ως εγγύηση καθότι το ποσό επιστρέφεται- ανάλογο της τιμής του μουσικού οργάνου που δανείζεται.

Με αυτή την ενέργεια, το δημοτικό ωδείο Έδεσσας,  προσπαθεί να καλύψει ένα μέρος από ερευνητικές, εκπαιδευτικές αλλά και πολιτιστικές ανάγκες, μην αφήνοντας κανένα περιθώριο αναβολής για την εκμάθηση ενός μουσικού οργάνου σε μικρούς, μεγάλους αλλά και πολύ μεγάλους μαθητές (ήδη εγγεγραμμένους αλλά και δυνητικούς).

Πλέον δεν έχει κανείς δικαιολογία!

Οι εγγραφές συνεχίζονται και μπορείτε να δανειστείτε έναντι μικρού αντιτίμου το μουσικό όργανο που σας ενδιαφέρει.

Παράλληλα δεκτές και επιθυμητές είναι και οι δωρεές που αφορούν σε μουσικά όργανα με στόχο την συνεχή ανανέωση και βελτιστοποίηση της δανειστικής οργανοθήκης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο email: ode.edessacity@gmail.com και τηλεφωνικά στο 23810 23101.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.