Αγροτικά

Η επίλυση του προβλήματος με την ΟΠ “ΑΘΗΝΑ”

1kΠροβολές

Γιάννης Σηφάκης: Προχωρά κανονικά η επίλυση του προβλήματος με την ΟΠ “ΑΘΗΝΑ”, όπως έχει ενημερώσει ο βουλευτής. Την Τρίτη θα γίνει η κοινή συνεδρίαση των ΕΠΕΚΕ Ανάπτυξης, Οικονομικών και Δικαιοσύνης για την τελική διατύπωση της λύσης. Τελειώνει η ταλαιπωρία 1200 αγροτών

Ο Γιάννης Σηφάκης δήλωσε: «Όπως όλοι γνωρίζουν η λύση του τεράστιου αυτού θέματος για 1200 αγρότες έγινε δυνατή επειδή κάποιος στάθηκε όρθιος όταν οι άλλοι απογοήτευαν τους αγρότες και τους έστελναν σε δικηγορικά γραφεία για να κάνουν ρυθμίσεις».
Η εισήγηση των Υπουργείων θα είναι ότι έχει ανακοινώσει ο βουλευτής για την ευθύνη των απλών μελών στις μη κερδοσκοπικές αστικές εταιρίες ( για τα μέλη και χρέη πριν το 2012) και στην διάταξη που θα λύνει το ΑΘΗΝΑ θα προστεθεί διάταξη για την ευθύνη των μελών των αστικών εταιριών που θα ιδρυθούν από δω και πέρα.
Η ταλαιπωρία όλων αυτών των συμπολιτών μας τελειώνει σε λίγο.
Ο βουλευτής εκφράζει την ικανοποίηση του που θα τελειώσει το θέμα σε κοινή συνεδρίαση στην οποία θα αντιμετωπιστούν τελειωτικά και προσπάθειες που έθεταν εν αμφιβόλω την τελική θετική έκβαση του.

……………………………………

Θεοδώρα Τζάκρη: Την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η ΕΠΕΚΕ των Υπουργείων Οικονομικών, Οικονομίας και Δικαιοσύνης για την τροπολογία που αφορά στην επίλυση του ζητήματος της Ο.Π. «Αθηνά»

Από το γραφείο της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρας Τζάκρη ανακοινώνεται ότι όπως είχε ανακοινωθεί σχετικά και στο από 21-1-2019 Δελτίο Τύπου αναφορικά με τη συνάντησή της με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Μιχάλη Καλογήρου με θέμα την τροπολογία που προτείνει η βουλευτής για την επίλυση του ζητήματος της Ο.Π. «Αθηνά», κατόπιν συνεννοήσεως του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Μ. Καλογήρου και της κ. Τζάκρη με τον επικεφαλής της ΕΠΕΚΕ Οικονομικών κ. Μ. Μπαλαούρα, τον επικεφαλής της ΕΠΕΚΕ Οικονομίας κ. Μίμη Δημητριάδη και τον επικεφαλής της ΕΠΕΚΕ Δικαιοσύνης κ. Βασίλη Τσίρκα, η τελική έγκριση ως προς την προτεινόμενη τροπολογία  θα δοθεί από την κοινή συνεδρίαση των ΕΠΕΚΕ Οικονομικών, Δικαιοσύνης και Οικονομίας η οποία πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019.-

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.