Υγεία

Η λειτουργία του Αξονικού Τομογράφου

880Προβολές

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Γιαννιτσών, ενημερώνει τους πολίτες της περιοχής ότι, στις 09.07.2019 είχαμε την παράδοση του Αξονικού Τομογράφου στο Νοσοκομείο. Ήδη συνεχίζεται η διαδικασία συναρμολόγησης – σύνδεσης του Αξονικού Τομογράφου.
Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, θα ακολουθήσει έλεγχος ασφαλούς εγκατάστασης και λειτουργίας από την υπεύθυνη ακτινοφυσικό, προκειμένου να δοθεί άδεια λειτουργίας. Με την περάτωση του ελέγχου, ειδικός εκπαιδευτής της εταιρείας, θα αρχίσει την εκπαίδευση των Τεχνολόγων – Χειριστών του Ακτινοδιαγνωστικού Τμήματος, η οποία θα διαρκέσει επί ένα μήνα τουλάχιστον, σύμφωνα με την υπογραφείσα Σύμβαση.

Μετά τις πρώτες ημέρες, θα αρχίσει σταδιακά η υποβολή ασθενών των κλινικών, σε επιλεγμένα ελαφρύτερα περιστατικά, πάντα με την παρουσία εκπαιδευτή. Σταδιακά, θα επεκταθεί η λειτουργία του και σε σοβαρότερα περιστατικά νοσηλευομένων.
Η πλήρης λειτουργία του Αξονικού Τομογράφου θα αρχίσει όταν είναι έτοιμο το Ακτινοδιαγνωστικό Τμήμα να παρέχει πλήρες και άρτιες επιστημονικά απεικονίσεις.
Ο Διοικητής της Ν.Μ.Γιαννιτσών του Γ.Ν. Πέλλας, Χρήστος Σμίας

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.