Δ.Πέλλας

Η ΠΕΛΛΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ!

1kΠροβολές

14ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΄΄ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ΄΄

Κυριακή 14 Απριλίου 2019

 Ο  δήμος Πέλλας σε συνεργασία με τον  μορφωτικό όμιλο Πέλλας ΄΄ Η Αρχαία Πέλλα΄΄ και τον πολιτιστικό σύλλογο Πέλλας  ΄΄Η Ανατολική Ρωμυλία΄΄ προετοιμάζει την γιορτή του μαραθωνίου, το Σάββατο 13/4 ώρα 7.30μμ στην πλατεία του χωριού, δίπλα στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Οι σύλλογοι θα παρουσιάσουν τα χορευτικά τους τμήματα, θα επιμεληθούν τα τοπικά εδέσματα που θα προσφερθούν στους  επισκέπτες και θα ακολουθήσει χορός για όλους.

Οι  μαθητές της Πέλλας τιμούν τον Μαραθώνιο

Τον βωμό θα ανάψει η πρωταθλήτρια Πολυνίκη Εμμανουηλίδου

Oι μαθητές της Πέλλας τιμούν τον Μαραθώνιο που πραγματοποιείται στην Ιστορική πρωτεύουσα της Μακεδονίας, συμμετέχοντας σε όλες τις εκδηλώσεις.

Συγκεκριμένα οι μαθητές του γυμνασίου Πέλλας, προετοιμάζουν την λαμπαδηδρομία που ακολουθεί την Τελετή Αφής της Φλόγας του Μαραθωνίου και οργανώνουν τις ομάδες εθελοντών που καλύπτουν όλες τις ανάγκες, για την άριστη διοργάνωση της εκκίνησης του αγώνα. Τον βωμό θα ανάψει η 1η Πανελληνιονίκης στα 100μ κορασίδων, Πολυνίκη Εμμανουηλιδου.

 

ΔΡΟΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ  1.000μ

Συμβολικό αγώνα  1.000 μ. διοργανώνει ο δήμος Πέλλας αμέσως μετά την εκκίνηση του μαραθωνίου για παιδιά και  ενήλικες. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο εκκίνησης του μαραθωνίου στις 7.30πμ και αφού παρακολουθήσουν την εκκίνηση του 14ου Διεθνούς Μαραθωνίου, θα λάβουν θέση κάτω από την αψίδα για το δικό τους αγώνα.

Στα παιδιά θα δοθούν αναμνηστικά μπλουζάκια και διπλώματα συμμετοχής .

Εγγραφές :- Πέλλα  /πρώην Δημαρχείο- , τηλ 2382 3 51770 -Υπεύθυνη : Μελωδία Μπουμπούση

Πληροφ.: Δήμος Πέλλας – Γραφείο Αθλητισμού κ Ν. Γενιάς , τηλ 2382 3 50850- Υπεύθυνη : Δώρα Συλλέκτη

 

Γραφείο τύπου

Γιαννιτσά  08/04/2019

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.