Αγορά

Η Lidl Ελλάς υποστηρίζει το κοινωνικό έργο της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης

922Προβολές

Με πλήθος τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης αξίας 1.000 € υποστήριξε η Lidl Ελλάς το κοινωνικό έργο της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στο τμήμα Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Δράσεων της οργάνωσης να διευρύνει τη βοήθεια στις άπορες οικογένειες που «υιοθετεί».

Είναι η τρίτη φορά μέσα σε τρία χρόνια που η Lidl Ελλάς προσφέρει τρόφιμα, υποστηρίζοντας το Τμήμα Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Δράσεων της ΕΟΔ. Είχε προηγηθεί προϊοντική δωρεά τόσο στη διάρκεια της προσφυγικής κρίσης, όταν εθελοντές της ΕΟΔ υποστήριζαν τα συσσίτια στον τότε καταυλισμό της Ειδομένης, όσο και πέρσι το καλοκαίρι, στους κατοίκους των περιοχών της Αττικής που είχαν πληγεί από την καταστροφική πυρκαγιά του Ιουλίου.

Η συνεργασία των δύο οργανισμών, ωστόσο, έχει επεκταθεί και στο κομμάτι της εκπαίδευσης, καθώς η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης έχει εκπαιδεύσει σε θέματα πρώτων βοηθειών και πρόληψης ατυχημάτων και τραυματισμών περισσότερους από 200 εργαζόμενους σε καταστήματα της Lidl Ελλάς.

Οι εθελοντές της ΕΟΔ ευχαριστούν θερμά την Lidl Ελλάς για την υποστήριξη!

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.