Εργασία

Θέσεις εργασίας στην Αρχαιολογική Εφορεία Πέλλας

980Προβολές

Για την Αρχαιολογική Εφορεία Πέλλας εγκρίθηκε η πρόσληψη 4 ατόμων και συγκεκριμένα τριών (3) ΔΕ Ημερησίων Φυλάκων και ενός (1) ΥΕ Εργάτη.
Για το Προσωπικό Φύλαξης – Πληροφόρησης (Ημερήσιοι Φύλακες Αρχαιοτήτων και Νυκτοφύλακες Αρχαιοτήτων) και το Προσωπικό Καθαριότητας, εγκρίνεται η απασχόληση με αμοιβή κατά τις Κυριακές, αργίες και λοιπές εξαιρέσιμες ημέρες καθώς και η εργασία πέραν του πενθημέρου, που εμπίπτουν στο χρονικό διάστημα της σύμβασης, μετά τη δημοσίευση σχετικής Υπουργικής Απόφασης.
Επίσης, για το Προσωπικό Φυλάκων Κτιρίων, εγκρίνεται η απασχόληση με αμοιβή κατά τις Κυριακές και εξαιρέσιμες ημέρες, που εμπίπτουν στο χρονικό διάστημα της σύμβασης, μετά τη δημοσίευση σχετικής Υπουργικής Απόφασης.
Εφιστάται η προσοχή των αρμοδίων Προϊσταμένων για την αυστηρή τήρηση των νομίμων διαδικασιών, καθώς επίσης και των κριτηρίων πρόσληψης (άρθρο 21 του Ν. 2190/94, όπως τροποποιήθηκε, συμπληρώθηκε και ισχύει σήμερα).

Δείτε ΕΔΩ την απόφαση

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.