Δ. Σκύδρας

Λαϊκές αγορές Καλής και Σκύδρας

801Προβολές

Ο Δήμος Σκύδρας ανακοινώνει  ότι θα πραγματοποιηθούν οι λαϊκές αγορές της Καλής και της  Σκύδρας, αντίστοιχα, τη Μεγάλη Τετάρτη 15 Απριλίου και το Μεγάλο Σάββατο  18 Απριλίου 2020, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που ισχύουν για την καταπολέμηση και  την  προστασία  από την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Παρακαλούνται οι παραγωγοί – επαγγελματίες των λαϊκών αγορών και οι καταναλωτές να τηρήσουν σχολαστικά τα προβλεπόμενα μέτρα υγιεινής κι ασφάλειας.

Στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου για οποιαδήποτε σχετική πληροφορία ή διευκρίνιση είναι ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιώργος Σταματέλλος, τηλ.:6980414545 κι ο Διευθυντής Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών Ιγνάτης Καραπαναγιώτης τηλ:.6977946294.

Βεβαίως και δεν θα κόψουμε την καλημέρα και τις ευχές, μέρες που είναι, ωστόσο δεν εφησυχάζουμε και  δεν ξεχνάμε:  αποφεύγουμε την κοντινή επαφή, τις άσκοπες διαδρομές, τις καθυστερήσεις και το συνωστισμό στους  χώρους  και  γύρω από τις  λαϊκές αγορές. Τηρούμε τις αποστάσεις και τα μέτρα προστασίας.

Καλή Ανάσταση σ΄όλον τον κόσμο!.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.