Πολιτική

ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΖΑΚΡΗ: «Μετέφερε στη Βουλή ως Αναφορά επιστολή του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έδεσσας- Αλμωπίας στην οποία περιλαμβάνονται αιτήματα του κλάδου των δασεργατών»

217Προβολές

Η Βουλευτής Πέλλας κ. Θεοδώρα Τζάκρη κατέθεσε ως Αναφορά προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Περιβάλλοντος και Ενέργειας, επιστολή του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έδεσσας- Αλμωπίας,  στην οποία περιλαμβάνονται αιτήματα του κλάδου των δασεργατών καθώς και η απογοήτευσή τους για την παραμέληση του κλάδου τους. Ανάμεσα στα αιτήματα τους καταγράφονται τα κάτωθι:

  • Η ανάγκη για αύξηση των πιστώσεων στα δασαρχεία προκειμένου να αναληφθούν δράσεις πρόληψης για την προστασία των δασών καθώς και να αντιμετωπιστούν οι καθαρισμοί των δασών, οι αντιπυρικές ζώνες τα αντιπλημμυρικά έργα και τα έργα αυτά να υλοποιηθούν στους δασικούς συνεταιρισμούς.
  • Να επιδοτηθούν οι δασικοί συνεταιρισμοί αλλά και οι δασεργάτες ώστε να προχωρήσουν σε ανανέωση του αναγκαίου μηχανολογικού εξοπλισμού.
  • Να αυξηθούν οι αμοιβές των δασεργατών, οι οποίοι κάθε χρόνο εργάζονται κάτω από αντίξοες συνθήκες, εκθέτοντας και την ίδια τη ζωή τους σε κίνδυνο.

 

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.