Πολιτική

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ

907Προβολές

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ: «Η Αυτοδιοίκηση δεν πρέπει να επανέλθει σε μια εποχή χωρίς αναπτυξιακό όραμα και χωρίς κανένα σχέδιο για τον τόπο»

Ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Πέλλα Μπροστά» κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, μετά από σύσκεψη με τους υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού «ΠΕΛΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» προέβη στην παρακάτω δήλωση:
«Θέλω να απευθύνω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, τόσο στους συνεργάτες μου και τους υποψήφιους του συνδυασμού μας, όσο και στους χιλιάδες συμπολίτες μας που μας τίμησαν με την ψήφο τους συμμετέχοντας στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής. Δώσαμε έναν σπουδαίο, έντιμο και όμορφο αγώνα. Απευθυνθήκαμε στους πολίτες με απόλυτη ειλικρίνεια έχοντας πάντοτε ως γνώμονα την προκοπή του Δήμου μας και το κοινό συμφέρον των συνδημοτών μας. Ο συνδυασμός «Πέλλα Μπροστά» ήρθε για να μείνει και θα εξακολουθήσει να μάχεται για την Πέλλα που μας αξίζει, μέσα από το Δημοτικό Συμβούλιο, τιμώντας στο ακέραιο την υπόσχεση που δώσαμε στους συμπολίτες μας. Την ερχόμενη Κυριακή είναι η ώρα της επιλογής του Δημάρχου και η απόφασή μας θα έχει καθοριστικές συνέπειες για το μέλλον. Η Αυτοδιοίκηση δεν πρέπει να επανέλθει σε μια εποχή χωρίς αναπτυξιακό όραμα και χωρίς κανένα σχέδιο για τον τόπο. Καθένας από εμάς έχει την ατομική του ευθύνη για το μέλλον μας και για τα παιδιά μας. Σας ευχαριστώ όλες και όλους.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.