Πολιτική

Θεοδώρα Τζάκρη: Κέντρο Φυσικής Ιατρικής Αποκατάστασης

1.2kΠροβολές

Θεοδώρα Τζάκρη: Το Κέντρο Φυσικής Ιατρικής Αποκατάστασης (ΚΕΦΙΑΠ) Ατόμων με Αναπηρία (πρώην ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ) γίνεται 24ωρης λειτουργίας

 Θα προσληφθούν 20 άτομα διαφόρων ειδικοτήτων (ψυχολόγος, λογοθεραπευτές, φυσιοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, νοσηλευτές, τραυματιοφορείς,  βοηθητικό και διοικητικό προσωπικό)

Από το γραφείο της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρας Τζάκρη ανακοινώνεται ότι το Κέντρο Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης (πρώην ΚΕΚΥΜΑΜΕΑ) Έδεσσας θα παράσχει υπηρεσίες φυσικής ιατρικής αποκατάστασης στα Άτομα με Αναπηρία όλου του Νομού Πέλλας σε 24ωρη βάση.

Προκειμένου να ανταποκριθεί στην 24ωρη λειτουργία θα προσληφθούν συνολικά 20 άτομα. Πιο συγκεκριμένα, για την κάλυψη των αναγκών ολοήμερης λειτουργίας έχουν ήδη προκηρυχθεί από τον Νοέμβριο του 2018 μέσω του ΟΑΕΔ 14 θέσεις συμβασιούχων των εξής ειδικοτήτων: 8 θέσεις Νοσηλευτών, 2 θέσεις Φυσιοθεραπευτών, 1 θέση Εργοθεραπευτή, 1 θέση Λογοθεραπευτή, 1 θέση Ψυχολόγου και 1 θέση Διοικητικού Πληροφορικής.

Άμεσα μάλιστα, μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου, θα γίνουν 6 προσλήψεις επικουρικού προσωπικού των εξής ειδικοτήτων: 2 θέσεις Βοηθητικού Υγειονομικού Προσωπικού, 2 θέσεις Τραυματιοφορέων Οδηγών, 1 θέση Τεχνικής Υπηρεσίας – Γενικών Καθηκόντων και 1 θέση Βοηθού Μαγείρου Τραπεζοκόμου. Η πρόσληψη του προσωπικού θα γίνει από τις λίστες επικουρικού προσωπικού της 3ης ΥΠΕ.

Τα 20 άτομα που θα προσληφθούν μέσω του ΟΑΕΔ και των λιστών επικουρικού προσωπικού της 3ης ΥΠΕ, σε συνεργασία με το υφιστάμενο προσωπικό του πρώην ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ, θα μετασχηματίσει το ΚΕΦΙΑΠ Έδεσσας σε Κέντρο 24ωρης λειτουργίας και θα συμβάλει καθοριστικά στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών φυσικής και ιατρικής αποκατάστασης στα Άτομα με Αναπηρία της Πέλλας, ενώ θα αξιοποιήσει αποτελεσματικά τις ήδη υφιστάμενες υποδομές (πισίνες κ.λπ.) του πρώην ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ .-

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.