Πολιτική

Κάλυψη σήματος ΕΡΤ στην Άρνισσα

919Προβολές

Θεοδώρα Τζάκρη: Εντός του μήνα η αποκατάσταση της ελλιπούς τηλεοπτικής κάλυψης του σήματος της ΕΡΤ στην ευρύτερη περιοχή της Άρνισσας

Η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρα Τζάκρη τις προηγούμενες ημέρες είχε γίνει αποδέκτης παραπόνων για ελλιπή τηλεοπτική κάλυψη του σήματος της ΕΡΤ στο Νομό Πέλλας και πιο συγκεκριμένα στον οικισμό της Άρνισσας Πέλλας και στην ευρύτερη περιοχή.

Κατόπιν τούτου ήρθε σε επικοινωνία τόσο με τον Γενικό Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών της ΕΡΤ κ. Πέτρο Φίλο όσο και με τον Διευθυντή Ανάπτυξης & Λειτουργίας Δικτύων κ. Σόλωνα Δασκαλάκη οι οποίοι την  ενημέρωσαν ότι:

Η ΕΡΤ Α.Ε., ως πάροχος επίγειας ψηφιακής εκπομπής, έχει προετοιμάσει την εγκατάσταση ψηφιακού Α/Δ στη θέση Βλάστη Πτολεμαΐδας, με στόχο την πληρέστερη κάλυψη της ευρύτερης περιοχής της Άρνισσας.

Λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών που επικράτησαν, η προγραμματισμένη εγκατάσταση καθυστέρησε και θα πραγματοποιηθεί εντός του πρώτου 15ημέρου του τρέχοντος μηνός.

Μετά την εγκατάσταση θα διενεργηθούν μετρήσεις για να διαπιστωθεί η πλήρης κάλυψη της παραπάνω περιοχής.

Η κ. Τζάκρη θα βρίσκεται  σε επικοινωνία  με την ΕΡΤ για την εξέλιξη των εργασιών.-

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.