Π.Ε.Πέλλας

Καθαρισμός Εδεσσαίου ποταμού.

260Προβολές

Ιορδάνης Τζαμτζής: « Δίνουμε βαρύτητα στην αντιπλημμυρική θωράκιση».

 

Ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός τμήματος του Εδεσσαίου Ποταμού, από την γέφυρα της Παλαιάς Εθνικής Οδού  Έδεσσας-Θεσσαλονίκης, στην περιοχή της Σκύδρας, έως την εκβολή του στην Τάφρο 66. Η παρέμβαση αφορά σε μήκος 1100 μέτρων και αποτελεί μέρος των έργων αντιπλημμυρικής θωράκισης, που υλοποιεί η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας. Τα συνεργεία απομάκρυναν φερτά υλικά, μπάζα  και σκουπίδια καθώς και την πλεονάζουσα βλάστηση, που περιόριζε τη ροή του νερού.

Μετά την επίσκεψή του στην περιοχή, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Ιορδάνης Τζαμτζής, δήλωσε: «Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στα αντιπλημμυρικά έργα  και τις απαραίτητες παρεμβάσεις, διενεργώντας συνεχείς ελέγχους σε ποτάμια, χειμάρρους και ρέματα. Είναι σημαντικό να μην βρεθούμε απροετοίμαστοι και να μην κινδυνέψουν άνθρωποι, ζώα και περιουσίες, σε περίπτωση που θα ενσκήψουν έντονα καιρικά φαινόμενα.  Συνεχίζουμε σταθερά, δίνοντας προτεραιότητα σε εργασίες που βελτιώνουν την καθημερινότητα και το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών». 

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.