Π.Ε.Πέλλας

Καθαρισμός ρεμάτων – Καρυδιά

206Προβολές

Με αμείωτους ρυθμούς ο καθαρισμός των ρεμάτων στην Πέλλα.

Ιορδάνης Τζαμτζής: Παραμένουμε στις επάλξεις ενόψει Χειμώνα.

 

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι παρεμβάσεις των συνεργείων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας για των καθαρισμό ρεμάτων, ώστε να αποφευχθούν πλημμυρικά φαινόμενα, σε περίπτωση ραγδαίων βροχοπτώσεων.

Τις τελευταίες ημέρες, κατά μήκος του ρέματος της Καρυδιάς, τα συνεργεία απομάκρυναν μπάζα, φερτά υλικά, αυτοφυή βλάστηση και απορρίμματα με στόχο την απρόσκοπτη ροή του νερού και την προστασία ανθρώπων και καλλιεργειών.

 

 «Με συνέπεια και προσήλωση στο καθήκον», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Ιορδάνης Τζαμτζής επιθεωρώντας τις εργασίες, «συνεχίζουμε τις καθημερινές παρεμβάσεις σε περιοχές αυξημένης επικινδυνότητας, με στόχο την ασφάλεια των πολιτών, η οποία παραμένει για μας υψηλή προτεραιότητα. Η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της, δίνει τη μάχη με όλες τις δυνάμεις της, προκειμένου να θωρακίσει από τον κίνδυνο πλημμυρικών φαινομένων όλες εκείνες τις περιοχές από τις οποίες διέρχονται ρέματα. Μένουμε στις επάλξεις και συνεχίζουμε».

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.