Δ.Πέλλας

Κατασκευή Ε.Ε.Λ. στη δημοτική ενότητα Κύρρου

944Προβολές

Υπογράφηκε την Τετάρτη η σύμβαση του έργου «Κατασκευή εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων Δημοτικής Ενότητας Κύρρου»  από τον δήμαρχο  Πέλλας,  τον πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Π. και τον εκπρόσωπο της ανάδοχης εταιρίας.

Το έργο είναι συγχρηματοδοτούμενο, ενταγμένο  στο Ε.Π. «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020»  και ο προϋπολογισμός του είναι   2.807.967,92 ευρώ.

Η αποπεράτωση του έργου θα γίνει εντός 24  μηνών από την υπογραφή της παρούσας σύμβασης.

«Ένα ακόμη μεγάλο έργο αποτέλεσμα των προτεραιοτήτων που θέσαμε από την αρχή της θητείας μας ξεκινάει με την υπογραφή της σημερινής σύμβασης. Πρόκειται για  υποέργο μιας συνολικής πράξης που αφορά στο αποχετευτικό της δημοτικής ενότητας Κύρρου. Το πρώτο υποέργο περιλαμβάνει την κατασκευή δικτύων στο Νέο Μυλότοπο, την Αξό και εσωτερικό δίκτυο ακαθάρτων στον  Παλαιό Μυλότοπο που  βρίσκεται σε φάση ολοκλήρωσης . Ο βιολογικός καθαρισμός του οποίου η κατασκευή θα ξεκινήσει άμεσα γίνεται για την επεξεργασία των λυμάτων των παραπάνω κοινοτήτων. Με την ολοκλήρωση του έργου συμβάλλουμε στην προστασία του υδροφόρου ορίζοντα, του τοπίου του χειμάρρου της  Γραμμόσκας  και κατ΄επέκταση του ποταμού Λουδία», δήλωσε ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόρης Στάμκος.

Γραφείο Τύπου

Γιαννιτσά 13/12/2019

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.