Δ.Έδεσσας

ΚΔΒΜ Έδεσσας: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

687Προβολές

 

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

ΚΔΒΜ ΕΔΕΣΣΑΣ, 2/11/ 2020

Θέμα: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Έδεσσας

 

Ενημερώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο/η ότι ο Δήμος Έδεσσας, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Έδεσσας στο οποίο θα υλοποιηθούν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις Εθνικής και Τοπικής Εμβέλειας.

Στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Έδεσσας μπορεί επιπλέον να δημιουργηθεί τμήμα για τα ακόλουθο πρόγραμμα:

 

Α/Α ΤΙΤΛΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΕ ΩΡΕΣ
1 Τοπική κοινότητα μάθησης: Λέσχη λογοτεχνίας 25

 

Το ως άνω πρόγραμμα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στο τμήμα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου του υποψήφιου.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση»

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης:

Τηλ. : 2381350758

Ταχ. Διεύθυνση: Πλ.Αιγών 1, 582 00 Έδεσσα

Email: athanasiou.k@edessa.gr

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ (στο παραπάνω email, με σκαναρισμένη φωτοτυπία του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας. ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ). Η ΑΙΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΗ ΣΤΟ: http://www.dimosedessas.gov.gr/

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.