Δ. Σκύδρας

Κινητές Μονάδες του Ε.ΟΔ.Υ. στο Δήμο Σκύδρας

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
823Προβολές

Σάββατο 12/9/2020.

   Σύμφωνα με την προφορική ενημέρωση του Δήμου μας, που έγινε αργά το απόγευμα της Παρασκευής 11 Σεπτεμβρίου 2020 από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.), ενημερώνουμε τις συμπολίτισσες, τους συμπολίτες μας και κάθε ενδιαφερόμενο για το εξής:

Λόγω της εμφάνισης αυξημένων κρουσμάτων COVID -19 στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, κινητές μονάδες του Ε.Ο.Δ.Υ. με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα θα πραγματοποιήσουν επιτόπιους ελέγχους ανίχνευσης κρουσμάτων στο Δήμο Σκύδρας.

Οι κινητές μονάδες θα βρίσκονται στο Δήμο Σκύδρας, το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020, από το πρωί ώρα 08:30’ έως το μεσημέρι 13:00΄.

Πιο συγκεκριμένα: Δύο μονάδες (ιατρικά συνεργεία) θα εξετάζουν στην πόλη της Σκύδρας από τις οποίες η μία θα είναι εγκατεστημένη στο Δημαρχείο (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου) και η άλλη στον ανοιχτό χώρο της εισόδου του Σιδηροδρομικού Σταθμού, απέναντι από την πλατεία Ελευθερίας.

Επίσης, μια άλλη κινητή ιατρική μονάδα θα βρίσκεται στην έδρα της Δημοτικής Ενότητας Μενηίδας  στην Καλή, στην κεντρική πλατεία.

Η εξέταση γίνεται δωρεάν και προαιρετικά για κάθε ενδιαφερόμενο που θα δηλώσει το ονοματεπώνυμο και το Α.Μ.Κ.Α του.

                                                                           ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.