Κεντρική Μακεδονία

Κινητή Μονάδα Εμβολιασμού του ΕΟΔΥ σε κοινότητες του Δήμου Βέροιας

355Προβολές

Στο πλαίσιο της εξέλιξης και ολοκλήρωσης του εμβολιασμού των πολιτών κατά της Covid-19 και με στόχο τη διευκόλυνσή τους, Κινητή Μονάδα του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιήσει εμβολιασμούς την Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021 σε δημότες τεσσάρων (4) κοινοτήτων και οικισμών της Δ.Ε. Μακεδονίδος του Δήμου Βέροιας, στο πλαίσιο της ενίσχυσης του Εθνικού Προγράμματος Εμβολιασμού στην ύπαιθρο, το οποίο είναι ήδη σε εξέλιξη.

Η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί κοινή πρωτοβουλία του Δήμου Βέροιας, της 3ης ΥΠΕ και του Κέντρου Υγείας Βέροιας προκειμένου η Κινητή Μονάδα να φτάσει σε ορεινές και δυσπρόσιτες περιοχές και να εξυπηρετήσει τους δημότες που επιθυμούν να εμβολιαστούν και αδυνατούν να προσέλθουν στα υφιστάμενα εμβολιαστικά κέντρα.

Η Κινητή Μονάδα θα εξυπηρετήσει την Τρίτη 16.11.21 από τις 8:30 π.μ μέχρι την ολοκλήρωση των εμβολιασμών τους κατοίκους των:

Ριζωμάτων, Σφηκιάς, Δάσκιου, Πολυδενδρίου, Χαράδρας και Ελαφίνας.

Οι εμβολιασμοί θα πραγματοποιηθούν στο ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΡΙΖΩΜΑΤΩΝ και στο ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΦΗΚΙΑΣ ενώ οι κάτοικοι θα πρέπει επικοινωνήσουν άμεσα με τους προέδρους των κοινοτήτων ώστε να γίνει ο απαραίτητος σχεδιασμός.

(ΡΙΖΩΜΑΤΑ κ. Αθανάσιος Καραβασίλης Τηλ. επικ.: 6980319690)

(ΣΦΗΚΙΑ κ. Ιωάννης Χειμώνας Τηλ. επικ.: 6945398205)

(ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙ – ΧΑΡΑΔΡΑ – ΕΛΑΦΙΝΑ κ. Χρήστος Κεφτές Τηλ. Επικ.: 6976655713)

(ΔΑΣΚΙΟ κ. Ευθύμιος Παγούρας Τηλ. επικ.: 6947306946)

Οι πολίτες που θα εμβολιαστούν θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ και τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.